Bugun...



Gaziantep'te imam hatip lisesi öğrencileri mezuniyetlerini kutladı

Sevinç Bahattin Teymur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu mezunları mezuniyetlerini coşkulu bir törenle kutladı.

facebook-paylas
Tarih: 09-06-2023 22:39


30 yıllık bir geçmişe sahip olan ancak 2018 yılında Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne dönüştürülen Sevinç Bahattin Teymur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, ikinci mezunlarını verdi.

Mezun olan 134 öğrenci için okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreni, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ali Kocabaş, "Artık sizlere 'Hoca Hanım' diye hitap edeceğim. Sevgili kızlarım, evlatlarım! Kur'an'ı kılavuzunuz, Efendimiz'i rehber edinecek, hayatı dosdoğru ölçülerle yaşayacak, edep ve haya timsali olacak, mazlumların yanında zalimlerin karşısında dimdik olacak, insanlığa çare olmak için gayret gösterecek, dinimiz ve vatanımız için, milletimiz için çalışacak ve imam hatipli olma gurur ve şerefini yaşayacak ve yaşatacaksınız." dedi.

Öğrenci ve öğretmenlerin yazmış olduğu şiirler ve veda mektubu okunduktan sonra ilahi korosunun sahne aldığı programda ortaokul öğrencisi Merve Gül Şahan ve lise birincisi Gine Hacı Musa'ya plaket verildi.

134 öğrenciye mezuniyet belgesi ve hediyelerinin verilmesi, ardından tüm mezunlar tarafından coşkulu bir şekilde havaya uçan balonlar bırakılması, mehteran grubunun konseri ve yapılan dua ile tören sona erdi.

 




Bu haber 428 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI