Bugun...



NEFES KESEN KARŞILAŞMANIN GALİBİ KAYAPINAR SPORTİF FAALİYETLER OLDU

Kayapınar Sportif Faaliyetler Kız Voleybol Takımı, Diyarbakır Voleybol Yıldız Kızlar Ligi’nde, Kayapınar Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Voleybol takımı ile karşılaştı. Nefes kesen bir mücadele sonucu Kayapınar Sportif Faaliyetler Voleybol Takımı, rakibini 3-2 skorla yendi.

facebook-paylas
Tarih: 04-01-2024 08:26

NEFES KESEN KARŞILAŞMANIN GALİBİ KAYAPINAR SPORTİF FAALİYETLER OLDU

 

 

Spor Dostu Kayapınar Belediyesi bünyesinde kurulan Kayapınar Sportif Faaliyetler kulübünün Kız Voleybol takımı, ilk maçına çıktı. Diyarbakır Voleybol Yıldız Kızlar liginde Kayapınar Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Kız Voleybol takımı ile Kayapınar Sportif Faaliyetler takımı arasında oynanan karşılaşma nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Oldukça çekişmeli ve bir o kadar da heyecanlı geçen karşılaşmada Kayapınar Sportif Faaliyetler Kız Voleybol takımı, rakibi Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi takımını 3-2 skorla yenerek, ilk galibiyetini aldı. Maç boyunca sergilenen mücadele ve heyecan voleybol sevenlere unutulmaz anlar yaşattı. 

Her iki takımın oyuncularının karşılaşmada gösterdiği fair-play ruhu izleyenlerden tam not alırken, maç sonrası takımlar birbirini tebrik etti.




Bu haber 491 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI