Bugun...



Silvan taksi plakası ihalesinin birinci etabı yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Silvan’da 29 yıl süreyle çalışacak olan 110 ticari taksi için düzenlediği ihalenin ilk etabını gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 26-10-2021 00:24

Silvan taksi plakası ihalesinin birinci etabı yapıldı

Silvan’da taksi taşımacılığını kayıt altına almak, korsan taşımacılığı önlemek, taksi hizmetlerini bir düzen içerisinde sürdürmek ve gerekli denetimleri sağlamak amacıyla 29 yıl çalışacak olan ticari taksiler için ihale düzenledi.

Ali Emiri Kongre Merkezinde2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayhan Kardan yaptı.

Silvan ilçe sınırları içerisinde bulunan“Yeni Hastane, Postane, Cami, Minibüs Depolama, Lise, Belediye, Diyarbakır Yeni Yol, Anıt, Asayiş ve TOKİ” duraklarında çalışacak olan 110 ticari taksi plakası için yapılan ihalen ihalenin ilk etabı “Yeni Hastane, Postane, Cami, Minibüs Depolama ve Lise” durakları için gerçekleştirildi.

Her bir ticari plaka için KDV hariç 80 bin Türk lirası muhammen bedel belirlenen ihalede, Lise durağında çalışacak olan 1 ticari taksi plakası için teklif verildi. Diğer plakalar için başka teklif veren olmayınca ihalenin ilk etabı tamamlandı.

26 Ekim 2021’de yapılacak ihalenin ikinci etabı ise “Belediye, Diyarbakır Yeni Yol, Anıt, Asayiş ve TOKİ” duraklarında çalışacak olan ticari taksi plakaları için gerçekleştirilecek.




Bu haber 389 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI