Bugun...



BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı değerlendirmede engelli vatandaşlar için yaşamı kolaylaştırmanın vicdani ve insani bir vazife olduğunu söyledi. Belediye olarak bugüne kadar engelli vatandaşlar için çok sayıda hizmeti hayata geçirdiklerini kaydeden Beyoğlu,”İlçemizdeki alt yapı ve üst yapı hizmetlerini engelli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak şekilde hayata geçirdiğimiz gibi temel insani ihtiyaçlarının karşılanması için de özel bir gayret sarf ettik.” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 03-12-2023 10:37

BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI



3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, her insanın potansiyel bir engelli adayı olduğunun altını çizerek yaşamın her alanında engelli vatandaşlara destek olmanın insani ve vicdani bir sorumluluk olduğunu kaydetti.
Engellilerin daha iyi bir yaşam sürdürebilmelerine olanak sağlamak için devletin üzerine düşeni  yerine getirdiğini ifade eden Beyoğlu, toplumun da bu konuda hassas olması gerektiğini söyledi.
Beyoğlu,”Devletimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde son 21 yılda gerçekleştirdiği atılımlar ve çalışmalarla engelli vatandaşlarımıza cumhuriyet tarihinin en büyük desteğini sağlamıştır. Bu desteklerin sonucu olarak  engelli vatandaşlarımız spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına her alanda takdire şayan başarılara imza atmıştır.” dedi.
“Engellilerin Yaşamını Kolaylaştıran Hizmetler Yaptık”
Beyoğlu,Bağlar Belediyesi olarak ilçede hayata geçirdikleri alt yapı ve üst yapı çalışmalarında engellilerin yaşamını kolaylaştırmaya özen gösterdiklerine vurgu yaptı.
Beyoğlu,şunları kaydetti ;”Bir çok noktada engelli rampaları yaptık. Kaldırım,park ve benzeri tüm projelerimizi engelli vatandaşlarımızı gözeterek  tasarladık. Bununla beraber engelli vatandaşlarımızın temel insani ihtiyaçlarını elimizden geldiğince karşıladık. Bunlar güzel şeyler ama yeterli değil tabi. Daha fazlasını yapmamız lazım. Çünkü engelli vatandaşlarımız hizmetin, yaşamın en güzelini,en konforlu olanını hak ediyor. Onlar bizim eşit vatandaşlarımızdır.  Bu duygu ve düşüncelerle; tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ediyor, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam geçirmelerini yüce rabbimden niyaz ediyorum.”




Bu haber 400 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI