Bugun...



Amedspor, İgdirspor Hazırlıkları başladı

Tff 2Lig’in 36. haftasında sahasında İgdirspor'la karşılaşacak olan Amedspor, bu maçın hazırlıklarına başlarken Futbolcuların Neşeli olmaları gözlerden kaçmadı

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2024 17:49

Amedspor, İgdirspor  Hazırlıkları başladı


Taşkın Civelek

Şehmuz  Özer  Tesisleri'nde teknik direktör  Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen idman,düz kosuyla   başladı. Antrenmanın ikinci kısmında ise 5’e 2 pas çalışması yapıldı. Sonrasında taktik çalışma yapılırken, kaleciler kaleci antrenörleri eşliğinde takımdan ayrı olarak çalıştı.
Amedspor Teknik Direktörü  Mesut Bakkal, “Zor yenilen bir takımız, bir açıdan böyle değerlendirebiliriz ama bir taraftan da kazanmakta da zorlanan bir takımız. Her maç sahaya kazanmak için çıkıyoruz .” dedi.
Amedspor’un,  sahasında oynayacağı   İgdirspor  maçının hazırlıklarına bir gün  izinden sonra başladıklarını  belirten Mesut Bakkal, karşılaşmanın hem kağıt üzerinde zor bir maç hem de sahada büyük bir mücadeleye sahne olacak bir karşılaşma olacağını söyledi.
"IĞDIRSPOR YENMEK İSTİYORUZ"
Teknik Direktör Mesut  Bakkal, Evimizde oynayacağımız  Igdirspor   maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyleyerek, "Igdirspor karşısında  iyi bir strateji ile oynamamız gerekiyor. Igdirin'ın artı ve zayıf yönlerini iyi analiz ettik. Kendimizin de artı ve eksi yönlerimiz var. Biz kendi güçlü yönlerimizi çıkartıp İgdirsporun zayıf yönlerinden faydalanmak için iyi çalışacağız. Maça iyi konsantre olacağız ve ilk golü erken bulursak sonuç daha farklı olabilir" şeklinde konuştu.




Bu haber 364 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI