Bugun...



Tüfad Cemal Karataş anansına TFF Grassroots-C lisans kursu verdi

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Federasyonu Antrenörler Derneği Diyarbakır (TÜFAD) Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği Cemal Karadaş Anısına düzenlenen TFF Grassroots-C lisans Antrenörlük Kursu devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 04-12-2021 00:02

Tüfad  Cemal Karataş anansına  TFF Grassroots-C lisans kursu verdi

Geçtiğimiz günlerde hayatı kaybeden Diyarbakır sporuna uzun yıllar hizmet eden Antrenör Cemal Karadaş anısına düzenlenen Diyarbakır'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Federasyonu Antrenörler Derneği Diyarbakır (TÜFAD) Şubesi iş birliği ile yapılan TFF Grassroots-C lisans Antrenörlük Kursu 10  Aralık 2021 tarihlerine kadar devam edecek.

Karadaş “ Hayatını Kaybeden Antrenör Arkadaşım Cemal Karataş anınsına düzenledik “
C Lisans Antrenörlük Kursu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Diyarbakır Şubesi'nin kurucuları arasında yer alan merhum antrenörler Cemal Karataş anısına düzenleniyor.Türkiye Futbol Federasyonu eğitmenleri Muhammed Birdal ve Ahmet Gün tarafından verilen kursa katılan 30 antrenör adayına hem saha içerisinde teorik ve uygulamalı hem de saha dışında eğitimlerine devam ediliyor. Türkiye Federasyonu Antrenörler Derneği (TÜFAD) Başkanı Abdulsamet Karakaş, antrenörlük kursunu, şube kurucuları arasında yer alan yakın zaman içinde hayatı kaybeden merhum antrenör  Cemal Karataş’ın  anısına düzenlediklerini söyledi. Karakaş, “TFF Grassroots- C Lisans Antrenör Kursumuz devam ediyor bu yıl kursumuz 2 etaptan oluşacak ilk olan 10 Aralık 2021 tarihleri arasına kadar sürecek ikinci kursumuz ise 15 Aralıkta başlayıp 25 Aralık 2021 tarihleri arasına kadar sürecek  sona erecek. Kursumuza Diyarbakır başta olmak üzere bölge illerinden büyük bir katılım oldu.Yakın zaman içerisinde hayatı kaybeden merhum antrenörler arkadaşım Cemal Karakaş ‘a Allahtan rahmet diler kursta yer alan tüm antrenörlerimize başarılar diliyorum” dedi




Bu haber 371 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI