Bugun...



Yapıcıoğlu: İran ve Türkiye'yi hedef alan terör saldırıları siyonist terör rejiminden bağımsız düşünülemez

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İran'daki saldırıya ilişkin, "Gerek Türkiye'yi gerekse İran'ı hedef alan terör saldırıları ve toplumun farklı kesimlerini birbirine karşı kışkırtma çabaları, Gazze'de soykırım gerçekleştiren siyonist terör rejiminden bağımsız düşünülemez." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 04-01-2024 00:32

Yapıcıoğlu: İran ve Türkiye'yi hedef alan terör saldırıları siyonist terör rejiminden bağımsız düşünülemez


    

 

Yapıcıoğlu, sosyal medya hesabı X üzerinden İran'ın Kirman şehrinde 100'ü aşkın kişinin hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin bir mesaj paylaştı.

İran'da gerçekleştirilen menfur terör saldırıları sonucu onlarca can kaybı olduğu haberini aldıklarını belirten Yapıcıoğlu, "Sivillere yönelik bu alçakça saldırıları tel'in ediyor, vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Kardeş İran halkına sabır ve başsağlığı dileklerimi sunuyorum. Ümit ederim ki can kaybı daha fazla artmaz." dedi.

"Siyonizm, insanlığa yönelmiş en büyük tehdittir"

Yapıcıoğlu, "Gerek Türkiye'yi gerekse İran'ı hedef alan terör saldırıları ve toplumun farklı kesimlerini birbirine karşı kışkırtma çabaları, Gazze'de soykırım gerçekleştiren siyonist terör rejiminden bağımsız düşünülemez.Bir kez daha ortaya çıkmıştır ki en tehlikeli ırkçılık olan siyonizm, bölge barışının önündeki en büyük engel, dünya barışına ve insanlığa yönelmiş en büyük tehdittir. İnsanlıktan nasipsiz vahşiler etkisiz hale getirilmedikçe insanlık huzur bulmayacaktır." değerlendirmesinde bulundu. 
 




Bu haber 2366 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Siyaset Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI