escort bayan
Bugun...



TÜRKONFED’in 20. Yıl Zirvesi 7 Aralık’ta Diyarbakır’da yapılacak

Türkiye’nin en büyük bağımsız iş dünyası örgütü Türk İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), ‘20. Yıl Zirvesi’ni 7 Aralık’ta Diyarbakır’da düzenleyecek. ‘Küresel Riskler ve Yerel Çözümler’ ana teması ile yapılacak zirvede, iş dünyasının önde gelen isimleri, kamu ve yerel yönetim temsilcileri ile düşünce liderleri bir araya gelecek.

facebook-paylas
Tarih: 03-12-2024 00:15

TÜRKONFED’in 20. Yıl Zirvesi  7 Aralık’ta Diyarbakır’da yapılacak

 

 

TÜRKONFED’in 2004 yılındaki kuruluşunun ardından ilk zirvesini de Diyarbakır’da yaptığını söyleyen TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, “Diyarbakır gerek ülkemizin gerekse TÜRKONFED’in tarihinde büyük öneme sahip. Bu kadim şehrimizden çıkacak ortak aklın ülkemizin bugününe ve geleceğine fayda sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

 

2 Aralık 2024 / İstanbul – Çatısı altında 26 bölgesel, 5 sektörel olmak üzere 31 federasyon bulunan Türk İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), 2004 yılında kurulduktan sonra ilk zirvesini Diyarbakır’da gerçekleştirmişti. Konfederasyon, kuruluşunun 20. yılında bir kez daha aynı adreste, Türkiye’nin dört bir yanından iş insanlarıyla bir araya gelecek. Ana temanın ‘Küresel Riskler ve Yerel Çözümler’ olacağı ‘20. Yıl Zirvesi’, 7 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek.

 

Açılışını Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Serra Bucak Küçük, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve DOGÜNSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Türk’ün gerçekleştireceği zirvenin onur konuğu ise Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜSİAD Önceki Dönem YİK Başkanı Tuncay Özilhan olacak.

 

Zirvede ayrıca EDAM Direktörü Sinan Ülgen ile Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Merkez Bankası Eski Başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara’nın katılımıyla ‘2025’e Girerken Küresel Riskler ve Yerel Çözümler’ başlıklı bir panel düzenlenecek.

 

Süleyman Sönmez: “Diyarbakır kalkınmada kritik rol üstleniyor”

 

Zirve hakkında bilgi veren TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, “Diyarbakır gerek ülkemizin gerekse TÜRKONFED’in tarihinde büyük bir öneme sahip. Aynı zamanda ekonomik potansiyeli ve girişimcilik ruhuyla bölgesel kalkınmada kritik bir rol üstleniyor. Bu nedenle küresel risklerin giderek arttığı günümüz dünyasında yerel çözümleri konuşacağımız bu zirve için Diyarbakır’ı seçmemiz her açıdan son derece anlamlı. Bu kadim şehrimizden çıkacak ortak aklın sadece bölgeye değil, tüm ülkemizin bugününe ve geleceğine fayda sağlayacağına yürekten inanıyoruz” dedi.




Bu haber 388 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ekonomi Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI