Bugun...



Diyarbekirspor Kazanmak İstiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Diyarbekirspor Çarşamba sahasında oynayacağı VansporFK hazırlıklarını Sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 04-03-2024 12:07

Diyarbekirspor Kazanmak İstiyor


Taşkın Civelek

Kendi Tesislerinde çalışmalarını  Teknik Direktör  Hakan Yılmaz'ın gözetiminde gerçekleşen antremanda  5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışması ile devam etti. Taktiksel çalışmaların yapıldığı antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.
İdmanı Yöneticilerde İzledi
Kırmızı –  Yeşillilerin  idmanını yöneticilerinde takip ettiği idmanın ardından  Açıklamada bulunan Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Serkan Genç, sahamızda oynayacağımız   Komşu Kent Takımı olan Vanspor FKspor karşılaşması her iki takım açısından zor bir karşılaşma bizi bekliyor.Hafta içi olmasına rağmen bu karşılaşmada  Taraftarlarımızı Stadyuma  bekliyoruz. Vanspor FK maçı bizim açımızdan çok önemli o nun için sahadan galibiyetle  ayrılmak istiyoruz. Teknik heyetimize ve Futbolcularımıza  güveniyoruz. Dedi.
Genç, " Vanspor FK  maçında iyi bir Futbol, iyi mücadele ve güzel bir sonuç için maça çıkacağız. Pazar  İnşallah güzel bir mücadele sonrasında alacağımız güzel bir sonuçla taraftarlarımızı mutlu ederiz" şeklinde konuştu.
TARAFTARDAN DESTEK BEKLİYOR
Diyarbekirspor  Teknik  Direktörü Hakan Yılmaz İse , “Sahamızda oynayacağımız VansporFKspor maçın hazırlıklarını  moralli ve özgüvenli bir şekilde  sürdürüyoruz.Oyuncularımızın idmanlarda gösterdikleri çalışma azminden, hırslı ve istekli oluşlarından son derece memnu. Sahamızda alacağımız galibiyet bizi daha iyi seviyelere taşıyacaktır.  Her iki takım açısında maçın zor  geçeceğini. biliyoruz ve tüm hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Hedefimiz her zamanki gibi 3 puan olacak.taraftarlarımıza bu galibiyet sevincini yaşatmak istiyoruz. tüm Taraftarlarımızı Takımımıza  destek olmaya bekliyoruz” diye konuştu.




Bu haber 967 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI