Bugun...



Fırın –Cı , Amed Kadın Futbol Takımı'nın forma sırt sponsoru oldu

Fırın – Cı , Amed Kadın Futbol Takımı'nın 2023-2024 sezonunda forma sırt sponsoru oldu.

facebook-paylas
Tarih: 23-10-2023 17:48

Fırın –Cı , Amed Kadın Futbol Takımı'nın forma sırt sponsoru oldu

Taşkın Civelek
Desteklerinden dolayı   Fırın- Cı Yönetim Kurulu Başkanı sayın  Resul Fidan’a  teşekkür ediyor, sponsorluk anlaşmasının her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz.
Şehmuz  Özer  Tesisleri'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında, Amedspor Kulüb Başkanı Aziz Elaldı As Başkan Ahmet Elhanay ve Fırın –Cı Yönetim Kurulu  Başkanı Resul Fidan   hazır bulundu.
FIRIN- CI ile sponsorluk anlaşması imzalamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, "Amedspor  Kadın FutbolTakımının,sponsorlarımızla daha da kuvvetlenerek ligde zirveye doğru yol alacağız. Ailemize Fırın- C ı  da katıldı. Bu beraberlikten dolayı çok mutluyuz. İş birliğinin artarak devam etmesini umuyoruz" ifadelerini kullandı.
Fidan  : "Büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz"
FIRIN- CI Yönetim Kurlu Başkanı Resul  Fidan  , Amedspor Kadın Futbol Takımı'nın Sırt forma sponsoru olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu anlamlı toplantıda bulunmaktan çok teşekkür ediyorum. Amedspor  Başkanı Aziz Elaldı'ya ve As Başkan  Ahmet Elhanay’da  bizi bir araya getirdiği içinFırın – Cı  Ailesi olarak  teşekkür ediyorum" değerlendirmesini yaptı.

 




Bu haber 731 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI