Bugun...



RAKİPLER BELİRSİZLİK YAŞARKEN, ONLAR TRANSFER AVINDA

2.Lig ve 3.Lig’deki takımlar kongre ve yönetim oluşturma süreci yaşarken,sezon planlamasını erkenden yapan 3.Lig’in yeni ekibi Mardin 1969Spor’da teknik heyet Play-Off maçlarında oyuncu izleme avına çıktı. Kariyerinde 6 şampiyonluk ve 7 Play-Off yaşayan teknik direktör Cevdet Uzunköprü,”Kulüp başkanımız Rıdvan Aşar’la birlikte gecemizi gündümüzü bu işe katmış durumdayız. Başarılı olmak istiyoruz” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 14-06-2023 17:34

RAKİPLER BELİRSİZLİK YAŞARKEN, ONLAR TRANSFER AVINDA

2.Lig ve 3.Lig’de bir çok kulüp sezonun ardında kongre sürecini yaşarken, bazıları da yönetim oluşturamama tehlikesiyle karşı karşıya. 3.Lig’in yeni ekibi Mardin 1969Spor’da ise farklı bir süreç işliyor. Göreve devam kararı alan Başkan Rıdvan Aşar’ın ilk işi takımı şampiyon yapan teknik direktör Uzunköprü ile devam kararı olmuştu. İç transferi tamamlayan ve yeni sezonun planlamasını yapan Mardinspor’da yeni sezonun kadrosu için teknik heyet Play-Off maçlarında oyuncu izliyor, sezon içerisinde takip ettiği oyuncularla ilgili çalışmalar yapıyor.

“Rıdvan Başkan Futbol Camiasına Renk Katıyor”

Ekibiyle beraber Ankara’daki Play-Off maçlarını takip eden teknik patron Uzunköprü,yeni sezonda başarılarına bir yenisini eklemek istiyor. Başkan Rıdvan Aşar’ın heyecanıyla bu işe renk kattığını belirten Uzunköprü,”Başkanımız bu işi çok seviyor. Memleketinin adını en üst noktaya taşımak istiyor. Uzun yıllar futbol camiasına ve Mardin’e hizmet edeceğini düşünüyorum. Bugüne kadar 6 şampiyonluk ve 7 Play-Off yaşadım. Hepsi de değerliydi. Ancak Mardin’de başarılı olmak çok daha anlamlı. Çok güzel bir aile ortamımız var. Yeni sezonda herkes bizi izlesin” dedi.




Bu haber 618 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI