Bugun...



Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi Temsil Edecek

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü Kickboks Sporcusu Furkan Turan, 18-26 Kasım tarihleri arasında Lizbon’da düzenlenecek olan kickboks Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

facebook-paylas
Tarih: 16-11-2023 13:04

Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi Temsil Edecek

Yenişehir Belediyesi Sporcusunun Dünya Şampiyonasında Türkiye Milli takımı adına mücadele etmesinin kendileri için gurur verici olduğunu belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ’’Sporcularımızın disiplinli ve azimli çalışmalarının sonuçlarını almaktayız. Kicksboks sporcumuz Furhan Turan’ın şampiyonada Ülkemizi başarıyla temsil edeceğine yürekten inanıyoruz.’’ dedi.

Beşikci, Türkiye’nin gözü 18-26 Kasım tarihleri arasında Lizbon’da düzenlenecek olan Kickboks Dünya Şampiyonasında olacağını belirterek,Türkiye’nin ve Yenişehir Belediye Spor Kulübümüzün bayrağını en iyi şekilde dalgalandırmak için sahaya çıkacak olan sporcumuz Furkan Turan’a başarılar diledi.

Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü Kickboks Sporcusu Furkan Turan ise Dünya Şampiyonasına büyük bir özveri ile hazırlandığını belirterek, ‘’ Antrenörlerimiz eşliğinde yoğun bir kamp programıyla hazırlıklarımı sürdürmekteyim. Bu benim için büyük bir fırsat ve sorumluluk. Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ülkemi ve Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü’nü gururlandırmak istiyorum.’’ dedi.

 




Bu haber 443 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI