Bugun...



Müftü Tolan: Gençlerimizle ilgilenmediğimizde felaket kapımızda olur

"Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" etkinliğinde konuşan Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan, gençlerin birçok sorunları olduğunu ve bu sorunlarla ilgilenilmediğinde felaketin bizim kapıya geleceğini aktardı.

facebook-paylas
Tarih: 21-02-2024 00:20

Müftü Tolan: Gençlerimizle ilgilenmediğimizde felaket kapımızda olur

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca "Geleceğin Burada Devletin Senin Yanında", "Gençlerin Hayali Bizlerin Vazifesi" sloganlarıyla organize edilen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" etkinliği kapsamında istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanları Hacı Bayram Gür ile Ahmet Batur da eşlik etti.

Şanlıurfa İl Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıya İl Müftüsü Ramazan Tolan, İl Müftü Yardımcıları İbrahim Halil Aslan, Osman Döger, Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanları Hacı Bayram Gür, Ahmet Batur ile din görevlileri katıldı.

Kur’an tilaveti ile başlayan toplantıda, İl Müftülüğünün Gençlik Koordinatörlüğünün faaliyetleri ele alındı. Gençlik koordinatörleri, manevi danışmanlar ve izci liderlerle bir araya gelinerek, istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren İl Müftüsü Ramazan Tolan, gençlerin önemine değinerek, "Ülkemizde Diyanet İşleri Başkanlığı gibi bir teşkilat dünyanın hiçbir yerinde yok, kendi bulunduğunuz mahalle veya mevkide hizmet etme yolunu kendiniz bulmanız gerekiyor. Her mahallede her ilçenin her caminin farklı bir ortamı var. İletişimle ilgili ve daha nasıl faydalı olabiliriz, insanın kalbinde bir sıkıntı olursa, insan kendine bir yol bulur. Ama derdin yoksa ve davan yoksa insan bildiklerini de unutuyor. Gençlerimizin birçok sorunları var. Bunlarla ilgilenmediğimizde felaket bizim kapımıza gelir. Bizlerin de sıkıntıları olacak. Onlarla ilgilenmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa İl Gençlik Koordinatörü İbrahim Arslan, gerçekleştirdiği sunumla faaliyetler hakkında bilgi verdi.




Bu haber 483 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Genel Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI