Bugun...



Güder’den çocuklara kitap okuma tavsiyesi

"Dünya Çocuk Kitapları Haftası" dolayısıyla çocuklarla bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Geleceğimizi okuyan, araştıran, büyük hedefleri olan nesiller inşa edecek ve ileriye taşıyacak” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 14-11-2023 00:25


Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, her yıl 8-14 Kasım tarihleri arasında kutlanan "Dünya Çocuk Kitapları Haftası" dolayısıyla çocuklarla bir araya gelerek kendileriyle birlikte kitap okudu. Gazi İlkokulu öğrencilerini misafir eden Güder, çocuklara kitap hediye etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Gazi İlkokulu öğrencilerini Battalgazi Belediyesi konferans salonunda ağırlayarak her yıl Kasım ayının ikinci pazartesi günü başlayan “Dünya Çocuk Kitapları Haftası”nı kutladı. Çocukların kitaplara ve okumaya olan ilgilerini artırarak, onların gelecekte daha bilinçli ve kültürlü bireyler olarak yetişmelerini hedeflediklerini belirten Güder, çocuklarla birlikte kitap okuyarak sinema filmi izleme etkinliğinde öğrencilere eşlik etti.

Her fırsatta geleceğe yatırım yapmayı hedeflediklerini ve en büyük yatırımın çocuklar olduğunu ifade eden Güder, “Burada kitap okuyup sinema filmi izledik. Her çocuk kitap okumayı sever. Bunu alışkanlık haline getirerek gelecekte büyük bir birikim sahibi olacaksınız. Geleceğimizi okuyan, araştıran, büyük hedefleri olan nesiller inşa edecek ve ileriye taşıyacak. Bizler sizleri çok seviyoruz. Hepiniz bizim için çok kıymetlisiniz. Sizlerin gelişimi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Kitap ufku açar, bilgilendirir, düşündürür, öğretir. Sizlere de tavsiyem bol bol kitaplar okuyun. Kitap sürekli elinizde olsun. Bir kere alışkanlık kazandıktan sonra zaten sürekli okumak isteyeceksiniz. Şimdi belki de pek fark etmeyeceksiniz ama ilerleyen yaşlarınızda sizleri ne kadar geliştirdiğini göreceksiniz” dedi.

Gazi İlkokulu Müdürü Orhan Tokman ise “Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla bu etkinliği düzenleyen ve kitaplar hediye eden Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Sürekli eğitime destek olan bir başkanımız var. Bu destekleri bizler için çok önemli” diye konuştu.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

İpekyolu Belediyesi'nden çocuklara yönelik ara tatil etkinliği

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ara tatilin başlamasıyla birlikte çocuklara keyifli anlar yaşatmak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi.

2023-2024 eğitim-öğretim yılı birinci dönem ara tatilinde, çocuklar müzik, ses yarışması, sandalye kapmaca ve çeşitli eğlenceli yarışmalarda yer alarak keyifli zaman geçirdi.

Etkinlik kapsamında çocuklara çeşitli ikramlar da sunuldu.

Çocukların sosyal, kültürel ve fiziksel gelişimine katkı sağlamakla birlikte, arkadaşlık kurma, paylaşma ve işbirliği yapma becerilerini geliştirmelerine de destek olunması amaçlandı.

Belediye, çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerle mutlu ve sağlıklı bir büyüme sürecine katkıda bulunmayı hedefliyor.




Bu haber 780 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI