Bugun...



Amedspor, İnegölspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF 2. Lig’de sezona iyi başlayan Amedspor, deplasmanda oynayacağı İnegölspor maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 22-11-2023 17:52

Amedspor, İnegölspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Taşkın Civelek

Şehmuz  Özer Tesisleri'nde teknik direktör  Serdar Bozkurt yönetiminde yapılan idman 1,5 saat sürdü.

Amedspor  Teknik  direktörü Serdar Bozkurt , deplasmanda oynayacağımız İnegölspor maçını kazanarak dönmek istediğini dile getirerek şu ifadelere yer verdi; “Ligde  namağlup devam ediyoruz. deplasmanda oynayacağımız  İnegölspor maçınıda kazanıp  yolumuza  devam edeceğiz.Biz hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz.  Bir hayalimiz var. Oda ligi Şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz.. İnşallah. İnegölspor maçına odaklanıp hem rakibi iyi analiz ederek oradan kazanarak dönmek istiyoruz .” Dedi.

Bozkurt, ‘’ "Hayatta en kolay şey, hazırı tüketmek. Ben hayattaki her şeyi sistem ve disiplinle çalışarak elde ettim. Futbol oynarken çalıştım, Teknik direktör oldum her gün 16 saat işimin başında yer aldım. Halen aynı şekilde devam ediyorum. Çalışarak kazandığın her şey çok daha değerlidir. Böyle öğrendim ve uyguluyorum.

Tecrübeli  hoca  Serdar Bozkurt,  ‘’Deplasmanda oynayacağımız   İnegölspor maçına  en iyi  şekilde hazırlanıyoruz. hedefimiz İnegöl’den 3 puanla dönüp liderliğimizi  sürdürmek istiyoruz. Bunun için Futbolcularım sahada en iyi mücadelerini gösterip  ve maça gelecek olan Taraftarlara da en iyi oyunumuzu sahaya yansıtıp. zevkli bir maç izletireceğiz.’’dedi.

 

 




Bu haber 511 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI