Bugun...



HÜDA PAR Şırnak İl Başkanı Yalçın: Biz halkımıza hizmetkârız

Seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da ziyaretlerini aralıksız sürdüren HÜDA PAR Şırnak İl Başkanı Emcet Yalçın, Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Emcet, seçim dönemi desteklerinden dolayı halka teşekkür etti.

facebook-paylas
Tarih: 20-06-2023 00:20

HÜDA PAR Şırnak İl Başkanı Yalçın: Biz halkımıza hizmetkârız

"Halka hizmet Hakka hizmettir" şiarıyla çalışmalarına devam eden HÜDA PAR Şırnak İl Başkanı Emcet Yalçın, seçimden önce ziyaret ettiği Beytüşşebap ve Uludere ilçelerini, seçim sonrasında da ziyaret ederek seçimde verdikleri desteklerinden dolayı ilçe halkına teşekkür etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Şırnak İl Başkanı Yalçın, seçim odaklı çalışmadıklarını belirterek her zaman halkın yanında olacaklarını söyledi.

Yalçın, "Seçimden sonra biz yine geldik. Halkımızla buluştuk. Halkımızın dertlerini, sorunlarını, seçimden sonraki sıkıntılarını dinledik. Halkımız seçim sonuçlarından gayet memnun, bu sonuç memleketimize hayırlar getirecektir. Biz istiyoruz ki Şırnak'ta siyasetle uğraşan insanlarımız halkımızla buluşsunlar, dertlerini dinlesinler. Sadece seçime bağlı kalmasınlar, seçimden sonra da bu halkın bize ihtiyaçları var. Gelip sorunlarını, sıkıntılarını dinlesinler, çözüm noktasında katkılarını sunmaya çalışsınlar. Seçimden seçime değil her vakit halkımızla bir olmaya çalışıyoruz.  Elimizden gelen katkıyı da her ne şekilde olursa olsun yapmaya gayret göstereceğiz. Biz halkımıza hizmetkâr olmaya karar vermişiz. İnşallah bunu devam ettireceğiz." dedi.




Bu haber 644 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI