Bugun...



Vali Münir Karaloğlu'nun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Karaloğlu, mesajında Engelli vatandaşların toplumun ayrılmaz parçası olduğunun altını çizerek, İnanç, azim ve mücadelenin en güçlü şekilde vücut bulmuş hali olduğunu söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 02-12-2021 19:14

Vali Münir Karaloğlu'nun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Karaloğlu, mesajında şunları söyledi:

“Birlikte yaşadığımız bu topraklarda en tabii yaşam kaynağımız, birbirimize duyduğumuz sevgi ve muhabbettir. Toplumumuz gücünü, her bir ferdine duyduğu sevgi ve dayanışmadan alır; engelleri aşmak için birlikte çalışır.

 Bu bilinçle, engelli vatandaşlarımızın hayata katılmasında devlet ve millet olarak dayanışma içerisindeyiz. Devletimiz; eğitim ve sağlık hizmetlerinden istihdama kadar önemli adımlar atıyor; engelli hakları hususunda üzerine düşeni, sosyal devlet anlayışıyla yerine getiriyor.

 Biz de Diyarbakır’ımızda engelli vatandaşlarımızın refahını artırmak, hayatlarını kolaylaştırmak ve sosyal anlamda onlara daha çok imkân sunmak amacıyla hizmet üretiyoruz. Engelli vatandaşlarımıza, özellikle gençlerimize yönelik bilgisayar, yabancı dil, satranç, muhasebe, web tasarımı gibi birçok alanda kurslar açıyoruz. Sağlık ve spor alanında destekler veriyoruz. Her türlü sorunlarında yanlarında oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz.

 Engelli vatandaşlarımız; sporda, sanatta, edebiyatta, bilimde… Hayatın her alanında sergiledikleri üstün başarılarla bizi gururlandırıyor. Azim ve kararlılıklarıyla, elde ettikleri başarılarla engelleri aşıyorlar. Milletçe el ele vererek daha büyük ve güçlü başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum.

 Sadece bugün değil, her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız ve tüm imkânlarımızla yanlarında olmaya devam edeceğiz. Engelleri birlikte aşmak için sadece 3 Aralık’ta değil, daima emirlerine amadeyiz.

Bu vesileyle, başta engelli kardeşlerimiz olmak üzere, tüm vatandaşlarımıza mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum”




Bu haber 216 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI