Bugun...



Ensarioğlu’ndan Diş Hastanesi’ne ziyaret

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte 22 Kasım Dış Hekimleri Günü münasebetiyle Ağız ve Dış Sağlığı Hastanesi’ni ziyaret etti. Başhekim Dr. Bülent İnceoğlu ve sağlık personelleri ile bir araya gelen Ensarioğlu, sendika olarak fedakar sağlık çalışanlarının yanında olduklarını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 23-11-2021 00:05

Ensarioğlu’ndan Diş Hastanesi’ne ziyaret

Gün nedeniyle sağlık personellerine karanfil dağıtan Ensarioğlu, Halkın ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi, ağız ve diş sağlığının korunması, her türlü bakım ve tedavinin gerçekleştirilmesinde, fedakarca çalışan tüm diş hekimlerinin ve Ağız Diş Sağlığı Çalışanlarının bu önemli gününü kutladıklarını ifade ederek, “Öncelikle sağlık çalışanlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim. Bizler Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi olarak her zaman çalışanlarımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaret, Ağız ve Dış Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Bülent İnceoğlu’na ve Dış Hekimi Şehmuz AYKAL'a plaket takdimi ile son buldu.

Ağız ve Dış Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Bülent İnceoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sağlık-Sen Şube Başkanı Ensarioğlu'na ve Yönetimine teşekkür etti.

 




Bu haber 292 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI