Bugun...



Burhan Eşer Antrenörlüğe İlk Adım

20 yıllık profesyonel faal futbolculuk yaşantısını geçtiğimiz günlerde noktalayan Burhan Eşer, teknik adamlık kariyerine ilk adımını çok yakından tanıdığı ve sevildiği bir camiada attı.

facebook-paylas
Tarih: 06-07-2023 16:59

Burhan Eşer Antrenörlüğe İlk Adım

38 yaşındaki futbol adamı, iki sezon önce takım kaptanlığını yaparak şampiyonluk yaşadığı Bodrumspor’da A Takım antrenörü oldu.

Eşer, eski hocası İsmet Taşdemir’in Yardımcısı ve kulüp antrenörü olarak görev yapacak.

1.Lig’de mücadele eden Yeşil-Beyazlı ekibin kamp çalışmalarına dahil olan Eşer, antrenörlükteki ilk deneyimini yaşamaya başladı.

Başarılı Hoca İsmet Taşdemir’in Yardımcısı Oldu

Futbolculukta olduğu gibi teknik adamlıkta da iddialı ve kararlı olan Eşer, kendisine bu imkanı veren teknik direktör İsmet Taşdemir ile Bodrumspor yönetimine teşekkür etti. Eşer,”Futbolcu olarak İsmet hocadan çok şey öğrendim. Şimdi de teknik adam olarak kendisinden çok şey öğrenme imkanım olacak. Kendisi Türk futbolu için büyük bir değer. Bana bu imkanı ve güveni tanıdığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Camiada Memnuniyetle Karşılandı

Bodrumspor’u 2.Lig’de şampiyon yaparak 1.Lig’e çıkaran, geçen sezon da 1.Lig Play-Off’unda Play-Off oynatarak tarihi başarılara imza atan başarılı teknik adam Taşdemir, sezon öncesi kampında Burhan Eşer’li teknik ekibiyle beraber basına poz verdi.

Bodrumspor’un 2.Lig’den 1.Lig’e yükseldiği sezonda başarılı performansıyla taraftarların gönlünde taht kuran Eşer’in teknik heyete dahil olması camiada memnuniyetle karşılandı. Sosyal medyada paylaşım yapan Bodrumspor’lu taraftarlar, kararı doğru ve yerinde bulduklarını ifade ettiler.

İsmet Taşdemir yönetiminde son yıllarda Türkiye liglerinin en istikrarlı kulübü olarak öne çıkan Bodrumspor, bu sezon da 1.Lig’de zirve mücadelesi vermeye hazırlanıyor.




Bu haber 907 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI