Bugun...



Yenişehir Belediyesi Zabıtasından Sıcak Denetimi

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi kentte hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte ilçede vatandaşların sağlığı korumak amacıyla gıda denetimlerini arttırdı.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2023 11:05

Yenişehir Belediyesi Zabıtasından Sıcak Denetimi

 

Diyarbakır'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla birlikte Yenişehir Belediyesi zabıta ekipleri ilçede faaliyette bulunan pastane, fırın ve marketlerde bütün reyonlarda gıda ve hijyen  denetimi yaptı. 

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci’nin talimatları ile denetimlerini sıkılaştıran Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların tükettiği ürünlerde kullanılan malzemelerin hijyen ve son kullanma tarihi konularında ince eleyip sık dokudu.

13  İŞ YERİNE CEZA 

Zabıta ekipleri, İlçe sınırları içerisinde bulunan marketlerde gıda güvenliği, kalitesi ve hijyen şartları kapsamında yapılan denetimlerde 13 işyerine cezai müeyyide uygulandığı ve ayrıca ekipler fırın pastane ve unlu mamüller imalatı yapan iş yerlerinde gramaj ve hijyen denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürdüğü belirtildi. 

DENETİMLER SÜREKLİ DEVAM EDECEK 

Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci, “ Vatandaşlarımızın mağduriyetinin önüne geçebilmek adına hem hijyen hem de fahiş fiyat denetimlerimiz zabıta ekiplerimizce devam ediyor. Denetimlerin aniden gerçekleşmesi ve devamlı olması da vatandaşlarımız için büyük önem taşıyor” dedi.

 




Bu haber 451 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI