Bugun...


Tarık Ziya Gücüm

facebook-paylas
ŞEYTAN İMPARATORLUĞU VE ARKASINDAKİ AMERİKA DERİN DEVLETİ-2-
Tarih: 11-10-2020 18:54:00 Güncelleme: 11-10-2020 18:54:00


Dünyanın, yeniden şekillenmeye başladığı bir zaman diliminde, ülkemiz açısından da çok önemli değişim ve karar süreçleriyle yüz yüzeyiz. Türkiye, tarihinden ve coğrafyasından kaynaklanan değerinin farkına varıyor, vizyon geliştiriyor, sorunlarıyla yüzleşiyor, kabuğunu kırmaya çalışıyor. Hem Bugün hemde  gelecekte, bu neslin bunu bilip buna göre konum alması  gerekiyor.

Zira Bir Antropolojik gerçekliktir , tüm dünya tarihinde,  tarihsel süreçlerin ve gelişen Olayların, acıların, yıkımların ve oluşumların kodlarının o coğrafyalardaki tarihin geçmişinde aranması gerektiği bilgisi… Gelecektede bu yıkım ve acıların tekrar yaşanmaması için yeni neslin bu kodları bilmesi ve anlaması gerekiyor….

Korona virüsü ile Dünyanın hiç beklemediği bir gündem ile meşgul olması ve sonuçlarının ne olacağı yönünde ürkütücü senaryoların masaya konulduğu, devletlerin artık ciddi  planlamaya gittikleri günümüzde, Geçmişi ve geleceği çok iyi gören gözlüklerle okumamız elzemdir.

Sokrates “Bütün bilgiler doğada önceden vardır, İnsana düşen onu araştırıp, Bulup ortaya çıkartmaktır…” derken, İkbal “Bilgi için yapılan Tüm çabalar ve arayışlar kutsaldır.” Diyor. Toplumsal olarak yaşadıklarımız, İnsan ve kültür evrensel bir bilgidir,  Bu Bilgi ise Çabalar, Arayışlar sonucunda ulaşılan bir sonuçtur.

Artık Şeytan imparatorluğu olarak adlandırdığımız ABD ve Derin devletini temsil eden ‘’gölge’’ hükümet, geniş örgütsel bir şebeke olup, ABD nin resmen seçilmiş ve atanmış hükümetinin yanında faaliyet gösterir.

Resmi hükümet gibi, gizli hükümetin de fonksiyonel bölümleri vardır. Bu güne kadar Amerika Gölge hükümetinin  5 bölümü teşhis edilebilmiştir. Bunlar; Yürütme, İstihbarat, Savaş, Silah Endüstrisi ve Mali bölümdür.

A-YÜRÜTME BÖLÜMÜ:

1: CFR (Dış İlişkiler Konseyi): Trump dahil Tüm Amerikan Başkanları, bütün CIA Direktörleri, Bütün genel kurmay başkanları, hemen hemen bütün kabine ve üst düzey bürokratlar bu gizli örgütün içindedir.

2:TC (Üçlü Komisyon): David Rockefeller, Henry Kissinger, J.D.Rockefeller, Alan Greenspan, Z.Brzezinski, A.Lake.Sözde yeni dünya düzeninin fikir babaları. Merkez ekseninde İsrail devletinin büyük İsrail hayali var.

3:Bilderberg Grubu: Prens Hans-Adam Liechtenstein, Hollanda prensi Bernhard, Bill Clinton vb.

4:NSC (Milli Güvenlik Konseyi): Askeri ve İstihbarat politikalarını belirler. Ulusal ve Uluslar arası güvenlik kontrol grubudur. Doğrudan Trump a bilgi verir. Milli güvenlik Konseyi’nin gizli 5412 komitesi Örtülü kara operasyonları yürütür.

5:JCOS (Ortak Kurmay başkanları): Özel operasyonlar örgütü.ABD özel güçler komutanlığını kullanır

6:NPO (Milli Proğram Ofisi): Ulusal Kriz durumlarında ABD nin değişik yerlerinde kurulmuş yeraltındaki   şehirlerde komuta,kontrol,iletişim ve istihbarat merkezlerini güvence altına alır.

7:FEMA (Federal Kriz Yönetim Ajansı): Doğal felaket, salgın, biyolojik ve nükleer saldırı gibi durumlarda, önceden belirlenmiş elit ve seçkinleri yeraltındaki şehir ve sığınaklarda güvence altına alınmasından sorumludur.

B-İSTİHBARAT BÖLÜMÜ:

1:NSA (Milli Güvenlik Ajansı). 2:NRO (ulusal Keşif Ofisi). 3:CIA (Merkezi Haber Alma Ajansı). 4:FBI (Federal soruşturma ve Karşı İstihbarat Birimi). 5:INSKOM (ABD Ordusu istihbarat ve güvenlik Komutanlığı). 6:ONI( Donanma İstihbaratı). 7:AFOSI (Hava kuvvetleri özel soruşturma ve istihbarat ofisi). 8:DIA (Savunma İstihbarat Ajansı). 9:Nasa Intelligence

C-SAVAŞ BÖLÜMÜ:

Üstün bir avantaj sağlayacak olan veya Milli Güvenliğine karşı bir tehdit oluşturması muhtemel bilimsel ve teknolojik gelişmelere ait bilgi toplar. Kurulan birçok Alt birim ve Örgütlerle,Gizli  Uzay araştırmaları,Elektromanyetik puls,Partikül ışını,genetiği değiştirilmiş Virüslere dayalı biyolojik saldırı ürünleri,Plazmoid ve diğer ileri teknolojik  silahların geliştirilmesi ve kullanılmasını koordine eder.

D-SAVAŞ ENDÜSTRİSİ VE MALİ BÖLÜM:

Psikotronik,para-psikolojik ve psikoteknik savaş araştırmaları ile uğraşan birimleri tek merkezde koordine eder. Rand Corporation, Wackenhut Corporation, Bechtel Corporation, General electric Corporation, Stanfort Research ınstıtute ınc vb. örgüt ve kuruluşlarla şu an dünya biliminin ulaştığı seviyenin bir tık ilerisinde dünyaya dizayn verme projelerini oluşturup uygular.

Öte yandan Rockefeller Mellon lar, Dupont lar, Rotschild ler vb.  Yahudi kartel ve ailelerin oluşturduğu bankalar ile  hükümete para akışını ve küresel ekonomik-para politikalarını dizayn eder.

Yine ekonomiyi, CIA’nın  kendi bünyesinde oluşturduğu yasadışı örgüt ve kuruluşlarla Eroin, kokain ve Marijuana gibi uluslararası uyuşturucu ticareti ile, dünyadaka en büyük kara para trafiğini sevk ve idare eder..

Evet.

Gelecektede bu yıkım ve acıların tekrar yaşanmaması için yeni neslin bu kodları bilmesi ve anlaması gerekiyor….

Bu kodlar gelişigüzel oluşturulmuş bir yapı değil. Yüzyıllardır planlı, proğramlı ve organizeli bir yapılanma ile dünyadaki tüm açlık,savaş, katliam,soykırımların tek müsebbibi ve mimarı olarak ortada durmaktadır.

Dünya,ikinci Dünya savaşından  hemen sonra, üçüncü dünya savaşı ne zaman olacak?  diye düşünürken, Şeytan imparatorluğu ve gölge derin hükümeti, üçüncü dünya savaşının plan ve proğramlarını başlatmış, uygulama alanına sokmuş ve yüz yıldır sonuçları üzerinde yeni bir dünya düzeni kurmak için mücadele etmektedir.

Vesselam

Tarık Ziya GÜCÜM



Bu yazı 245 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI