Bugun...


Tarık Ziya Gücüm

facebook-paylas
TARİHİN EN BÜYÜK ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ ROTHSCHİLD LER VE FAİLİ MEÇHUL-(BELLİ)- CİNAYETLERİ
Tarih: 11-10-2020 18:53:00 Güncelleme: 11-10-2020 18:53:00


ABD de iki aile Rothschıld ve Rockefeller.

Dünyadaki üst aklın bir ayağı olan Rockefeller  ailesi, daha doğrusu 1800 lerden itibaren dünyadaki tüm savaş, katliam, açlık, soykırım, hastalık v.s.sorumlusu olan karanlık beynin bir ayağı..

30 yılını Dünya Bankası ve Dünya Sağlık Örgütü’nde çalışarak geçiren ekonomist ve jeopolitik analist Peter Koenig, Kendisine sorulan bir soruyu cevaplarken,kelimeleri arasında ,Üst aklın  gündeminin küresel nüfusun azaltılması olduğunu, bilerek veye bilmeyerek söylediğinde yine,üst aklın kontrolündeki dünya basını bunu pek işlememişti.

Hatta Üst aklın, en önemli hedeflerinden birinin dünya nüfusunu seçkin ve seçilmişlerden oluşacak 500 milyona indirgemek olduğunu, bunuda Terör ve savaş yoluyla ülkeleri birbirlerine kırdırarak, toplu soykırımlarla, hastalıkları yayarak, suni yolla biyolojik salgın hastalıklar yayarak vs. sonuca ulaşmak olduğunu söylüyor. Ama ne yazıkki dünya için bu derece tehlikeli  olan bir organizasyon yeteri kadar tanınmıyor ve gündem oluşturmuyor.. Aslında bu bile nekadar güçlü ve etkili olduklarının bir kanıtıdır.

Düşünebiliyormusunuz!. yedi milyar ın üstünde olan bir dünya nüfusunu 500 milyona indirme projesi.!!! Bütün emperyal projelerin anası bir proje, merkez bir proje, aslında ABD Terörünü en iyi açıklayan bir proje.. Şu an Dünya gündeminde olan  Crona virüs salgınının hangi projenin test edilme aşaması olduğu, sanırım daha iyi anlaşılıyor…

Tabiki, üst aklın ajandasında, küresel cinayetler üzerine kurulu projeler ile beraber, bireysel olarak kendilerine engel teşkil edecek, tarihe yön verebilecek potansiyele sahip politik şahsiyetlere yönelik cinayetlerde yok değil.

Kennedy cinayeti buna örnektir.

Şöyleki; Kennedy Amerikan tarihinin en genç başkanıdır ve aynı zamanda Amerikan başkanı olmuş ilk katolik kişiydi.

John F Kennedy’nin babası olan Joseph Kennedy de politikacı olup aynı zamanda İngiltere büyükelçiliği yapmış olan katolik bir büyükelçiydi..Ne babası, ne de başkan Kennedy yahudilerle iyi geçinemiyolardı ..Babası büyükelçilik yaptığı dönemde Londra’da yahudilerin boy hedefi haline gelmiş ve çeşitli saldılara maruz kalmıştır..

Kennedy İsrail lobisinin Amerikan devleti üzerindeki faaliyetlerinden anormal derecede rahatsız bir politikacıydı. Kennedy’e göre lobilerin Amerikadaki faaliyetleri Amerikan bağımsızlığına vurulmuş bir darbeydi..

Zira; İsrail, kurulduğu günden beri ortadoğuda hep bir süpergüç olma hayali ile hareket etmiştir. İsrail’in Dimona çölünde kurduğu nükleer santralinde peynir-ekmek gibi atom bombası ve nükleer başlıklı füzeler üretmesi özellikle Kennedy’i anormal derecede rahatsız etmiştir..

Kennedy, Ben Gurıon’a yazdığı sert bir uyarı mektubunda ”İsrail’in nükleer programını durdurmaması durumunda Amerikan yönetiminin yaptırım uygulamaktan kaçınmayacağını belirtmiştir”..

Ben Gurıon’da cevap olarak gönderdiği mektupta Kennedy’e ”genç adam” diye hitap etmiş ve bazı ağır ithamlarda bulunmuştur..

Bu mektuplaşmalar iyice çığırından çıkmış ve hakaretleşmeye dönüşmüştür..Bu durum üzerine tepki olarak Ben Gurıon, istifa etmiştir. Ünlü yahudi politikacı Henry Kissenger ”İsrail’in nükleer programına son vermesi İsrail’e büyük zarar verir” diyerek Kennedy’i ikna etmeye çalışmış ancak başarılı olamamıştır..

Kennedy bununlada yetinmemiş 4 Haziran 1963′te Amerikan temsilciler meclisine danışarak çıkarttığı 11110 sayılı kanunla Amerikan dolarını basma yetkisini Rotshild ailesine ait olan Federal Reserve Bank’ın elinden alarak Amerikan Merkez Bankası’na vermiş ve ”bir ülkenin parasının denetimin, şahısların elinde olmasının büyük bir sorun olduğunu” belirterek kendi sonunu hazırlamıştır..

Federal Reserve Bank ve dolar İsrail’in en büyük gelir kaynağıdır, tabiri caizse şah damarıdır..Kennedy, doları basma yetkisini Federal Reserve Bank’ın elinden alarak adeta İsrail’in şah damarını kesmiştir..Neticede, artık  İsrail için Kennedy’nin etkisiz hale getirilmesi farz olmuştur..

Kennedy’nin seçimleri kaybetmesini beklemek boş bir umuttu, çünkü Kennedy halktan büyük destek görüyordu..

Kennedy’e seçimler kaybettirilse bile sonradan kazanması yüksek ihtimaldi..Üstelik Kennedy’nin kardeşi de gelecek vaad eden bir polikacıydı..Dünyada hiçbir aile böylesine politik bir gücü elinde tutmayı başaramamıştı..Tek bir çare gözüküyordu..O da suikastti..

Kennedy, bir şekilde öldürülürse Amerikan yasaları gereği yerine yardımcısı getirecelecekti.. Kennedy’nin yardımcısı Lyndon Johnson’dı. Johnson tam bir İsrail taraftarıydı..

Üst akıl ve İsrail, Kennedy yok etmek için suikast kararı alır ve kararı Amerikan derin devleti içindeki derin bağlantılarını kullanarak çok gizli bir biçimde uygulamaya koyar.

‎22 Kasım 1963 sabahı Washington D.C’den Air Force One uçağı ile Dallas’a gelen başkan Kennedy ve eşi, sabah 9′ta şehir merkezinde Dallas valisi Connaly ile birlikte kahvaltı ettikten sonra üstü açık bir limuzine binerek halkı selamlamaya başlamışlardır..

Tam 6 aracın olduğu kortejde en son arabada başkan Kennedy ve vali Connaly vardır..Önde motosikletli SS korumalar ve yanda CIA ajanlarının bulunduğu arabalarla Kennedy’nin arabası Kortejle birlikte Elm caddesinden Houston’a doğru beklenmedik bir dönüş yapar…O sırada silah sesleri yükselmeye başlar..

Suikastten sonra yapılan araştırmalarda Kennedy’i sözde komünistlerden vatan haini Lee Harvey Oswald’ın vurduğu iddia edilir..Ortada altı mermi olmasına rağmen Oswald’ın tek katil olduğu görüşü kabul edilir.

Sözde suikastçi snıper Lee Harvey Oswald’ın vurduğu başkan Kennedy feci şekilde can vermiş ve Lee Harvey Oswald apar topar hapsi boylamıştır. Ortadaki deliller birden çok keskin nişancının olduğunu göstermesine rağmen Üst aklın ve  İsrail denetimindeki Amerikan derin devleti suçu Lee Harvey Oswald’ın üzerine atarak delilleri bir bir yok etmiştir..Suikasti gören 57 kişi ya bir kaza ile yada intihar ile ölü bulunmuştur..

Lee Hervey Oswald ise suikastten iki gün sonra mahkeme çıkışında yüzlerce FBI ajanı ve polisin arasında yahudi bir bar işletmecisi olan Jack Ruby tarafından öldürülmüştür..

Kennedy’nin suikast sonucu öldürülmesinden sonra başkan adayı olan kardeşi senatör Robert Kennedy de bir basın toplantısı sırasında İsrail işbirlikçisi Filistinli bir genç tarafından kurşunlanarak öldürülmüştü.

Evet.

Dünyayı dizayn etmede her türlü yolu kendilerine meşru gören üst aklın bir cinayeti daha tarihin tozlu sayfalarında yerini almış oldu….

Veselam

Tarık Ziya GÜCÜM…



Bu yazı 240 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI