Bugun...


Volkan Eser

facebook-paylas
UNUTULMAYAN ZAFER..
Tarih: 11-10-2020 19:08:00 Güncelleme: 11-10-2020 19:08:00


Bugün, 15 Temmuz 2016’da ülkemizde yaşanan hain, alçak ve kanlı darbe girişiminin dördüncü yıldönümü. Darbeye karşı direnirken, alçak ve kahpelerin kurşunlarına hedef olan  şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyor, yine bu alçakların kurşunlarına hedef olan gazilerimizi de şükranla anıyorum.

Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ’nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu.

Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir tarafında demokrasiye sahip çıkmak için meydanlara inen Türk’ü, Kürd’ü, Laz’ı, Çerkez’i, yaşlısı, genci, kadını erkeği herkes sokaklara dökülerek, bu aziz vatana sahip çıktı. Canlarını hiçe sayarak tankların üzerine çıktı, namlunun önüne durdu ve hain darbe girişimini bertaraf etti. Tarihe geçen en büyük zaferlerden birine imza attı bu aziz millet.

 

Bu alçak ve hain yapının gerçek yüzünü bilmeyen yok. Bu hainlerle ilgili çok şey yazıldı, anlatıldı. Bu alçakların en etkili dönemlerinde bunlara karşı kalemini her zaman keskin ve sivri tutmuş biriyim. Bunun bedelini de en ağır şekilde ödeyenlerdenim. Yani özet olarak bu hainlerin sinsi emellerini ta o yıllarda fark etmiş ve yazılarımla da bu paylaşan biriyim.

Bu alçaklar, millette namlu doğrultan hain ve kahpelerdir. Milletin parasıyla alınan silahlarla milleti şehit eden bu alçaklar, bugün adalet önünde hesap veriyorlar. Hepsi hücrelerde. İnşallah kaldıkları yerden de çıkmadan geberip gidecekler. Kadınları, dul küçücük sebileri yetim-öksüz bırakan bu alçakların arkasından Fatiha da okunmamalı.

Devletimizin bu alçaklara yönelik amansız, kararlı ve samimi bir mücadelesi var. Başta FETÖ olmak üzere bütün terör örgütlerine karşı Cumhuriyet tarihinin en samimi, en kararlı ve en başarılı mücadelesi veriliyor. Allah’ın yardımıyla Türkiye inşallah bu mücadelede de başarı elde edecektir. Bu aziz vatanı savunmak için illa güvenlik görevlisi olmaya gerek yok. Millet olarak ülkemizi ve vatanımızı canımız pahasına koruyacağız.

Evet bugün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü. Aziz vatan için canını hiçe saymış bütün şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. Gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. 15 Temmuz hain, alçak ve kanlı darbe girişimini engelleyerek, tarihe geçen bu aziz milletten de Allah razı olsun. 15 Temmuz, tıpkı bir İstiklal gibi tarihe geçmiş bir millet zaferidir. Selam olsun darbeye karşı direnen asil yüreklere..!

 



Bu yazı 3803 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI