Bugun...


Zülküf Yakut

facebook-paylas
Oyun kötü sonuç iyi!
Tarih: 31-10-2020 00:01:00 Güncelleme: 31-10-2020 00:01:00


Şenol hocanın takımın başına gelmesi ile birlikte kazanmayı bir alışkanlık haline getiren Diyarbekir spor ekibini başta onursal başkan Fevzi İlhanlı olmak üzere Kulüp başkanı Turan İlgin, diğer yöneticiler, Teknik heyet, futbolcular ve tüm kulüp çalışanlarını tebrik ediyorum.

Lig uzun bir maraton bu maratonda seyir zevki çok yüksek kaliteli maçlarda oynayabilirsin, dün oynanan maç gibi kötüde oynayabilirsin. Kaliteli takımlar sezon içerisinde kalitesine yakışmayan 3 veya 4 kötü maç oynayabilir eğer bu maçlarda puan veya puanlar alınabilirse bu başarıdır.  Ligde önemli olan sezon sonunda arzulanan ve hedeflenen sonuca ulaşmaktır. Diyarbekir spor ekibi kaliteli kadrosu ve idealist Teknik heyeti ile birlikte bunu başaracak güçtedir.

Maça gelince, ilk yarıda neredeyse maçın tamamına yakın rakip alanda oynanan oyunda oyun kontrolü sürekli Diyarbekirsporun elinde idi. Özellikle orta sahada adeta bir maestro olan Okan Derneğ’in mücadelesi, yerini bulan pasları ve mükemmel frikiği ile takıma ivme kazandırdı. Gol sonrası bir anlık rehavet yaşayan Diyarbekirsporun bu zaafından faydalanan konuk ekip kızılcabölük spor etkili olduğu anlarda penaltı golü ile eşitliği sağladı. Beraberlik sonrası temposunu artıran Diyarbekir spor günün etkili oyuncusu Fuat’ın attığı golle tekrar öne geçti.

İkinci yarıda temposu düşen Diyarbekirspor gol atmaktan çok gol yememeyi düşünen bir anlayışla oynadı gibi görünse de yine oyun kontrolü tamamen Diyarbekirsporun elinde idi. İkinci yarıda çok fazla ciddi pozisyonlara olmasa da son dakikalarda konuk ekip beraberlik adına birkaç pozisyon bulduğunu belirtmek isterim. Ancak savunma oyuncularımız başarılı bir şekilde rakibine gol şansı vermedi.

Sonuçta alınan galibiyet istikrar ve öz güven açısından önemliydi, Diyarbekirspor bunu gerçekleştirdiği için tüm ekibi cani gönülden tebrik ediyorum.

Önümüzdeki hafta sonu oynanacak maçta rehavetten uzak mücadele yönü yüksek bir karşılaşma sonucunda kazanan bir Diyarbekirspor görmek dileğiyle Yeşilyurt maçında yürek dolusu başarılar diliyorum.

 



Bu yazı 5979 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI