Bugun...


Zülküf Yakut

facebook-paylas
BİR İYİ BİR KÖTÜ
Tarih: 11-10-2020 19:23:00 Güncelleme: 11-10-2020 19:23:00


Kentimizin profesyonel iki güzide takımı Amedspor ve Diyarbekirspor bu hafta sonu ligde verilen startla ilk maçlarını oynadılar.

AMED SPORDAN KÖTÜ BAŞLANGIÇ

2. lig beyaz gurupta mücadele eden Amed spor ilk maçında Anagold Erzincan sporu sahasında konuk etti. ilk maçında adaptasyon sorunu yaşayan Amedspor rakibi karşısında etkili olamadığı gibi maçın 56. Dakikasında Abdullah Çetin’in kırmızı kart görmesi ile birlikte 10 kişi oynadığı bölümlerde Erzincansporun 74.dakikada kazandığı penaltı golüne engel olamayarak sahadan yenik ayrıldı.

Geçmiş olsun Amed spor

Amed sporun kendi sahasında aldığı  yenilgi sonrası eleştiri yapmak henüz çok erken çünkü; Yeni yönetimle birlikte yeni teknik ekip ve yapılan yeni transferler takım olabilmek için biraz zamana ihtiyaç vardır. Bu yüzden bizde 5 veya 6. haftalarda takım ile ilgili fikirlerimizi beyan ederiz. İnşallah Amed spor ilk yenilgisinden bazı dersler çıkartmıştır diye düşünüyorum.

DİYARBEKİRSPORDAN  İYİ BAŞLANGIÇ

3.lig 1.gurupta mücadele eden Diyarbekirspor Manisa deplasmanında rakibini 1-0 yenerek lige üç puanla başladı.

Tebrikler Diyarbekir spor

Maçı izleyemediğim için maçla ilgili analiz yapmak istemiyorum. Ancak onursal başkan Fevzi İlhanlı patronluğundaki Diyarbekirsporun mantalitesini eleştirmeden de geçemeyeceğim. Geçen yıl sezon sonunda takımın başına getirilen Teknik direktör Şenol Demir’in başarılı olmasına rağmen gönderilip yerine yeni bir hocanın getirilmesi, yeni hoca ile birlikte yepyeni transferler yani anlayış olarak “Eski tas eski haman” misali yep yeni bir takım anlayışını tavsip etmiyorum. Aslında Şenol Demir hoca ile yola devam edilip birkaç nokta transfer ile bana göre bu takım şampiyonluk ipini göğüslerdi. Ben bir takımın kötü gününü bekleyip eleştiri yapan spor yazarlarından biri değilim. Sezon başı ilk yazım olduğu için 5 yıldır yapılan hatalara bu yılında eklenmesini istemiyorum. Ortada başkan Fevzi İlhanlı’nın hiçbir yerden destek almadan harcadığı milyonları var, emek var, hasret var. Yazıktır günahtır.

Her yıl sportif açıdan sezona iyi başlangıçlar yapan Diyarbekirspor, an itibari ile deplasmanda aldığı galibiyetle iyi başlangıç yaptı.

İnşallah sonu iyi olur.



Bu yazı 3308 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI