Bugun...


Zülküf Yakut

facebook-paylas
MANSUR’UN DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU
Tarih: 11-10-2020 18:33:00 Güncelleme: 11-10-2020 18:33:00


Geçen sezon iç sahada Sakarya spor maçında çıkan olaylardan sonra haksız bir şekilde Mansur’a verilen 13 maçlık ceza, hafta sonu oynanan Başkent Akademi maçında son buldu.

Mansur kardeşimiz sahalara öyle bir dönüş yaptı ki anlatılamaz. Maçın ilk dakikasında Mansur kardeşimiz yaptığını yaptı defansın arkasına attığı mükemmel pas sonrasında Burak’ın ceza sahası içinde düşürülmesi, Furkan Yaman’ın penaltı golü ve rakip takımın aparkat alır gibi oyun dışı kalması bunlar hepsi ilk 2 dakikada gerçekleşti.

Golden sonra taraftarlarında desteğini arkasına alan Amed spor rakip takıma pozisyon vermediği gibi zaman zaman gol pozisyonları da üretti. İlk yarıda Furkan’ın direkten dönen yarım volesi hafızalarda kalan anıydı.

Amed spor ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da özellikle orta sahada Mansur’un tecrübesi ve tekniğinin yanı sıra genç dinamik Bünyamin’in mücadelesi diğer oyuncularında oyuna konsantresini sağladı. İkinci yarıda oyun kontrolünü sürekli elinde bulunduran Amed spor ikinci golü sürekli kovaladı. Nitekim ikinci golü de bulmakta gecikmedi 62 Onur Altan’ın attığı  gol hem Amed sporu rahatlattı , hemde rakip takımın direncini kırdı.

Oyunun sonlarına doğru rölantide oynanan maç, tam bitti derken Amedsporun bir anlık rehavetinden yararlanan Başkent Akademi spor oyuncusu Tolgahan 90. dakikada farkı bire indirdi. Uzatma dakikalarında gol çıkmayınca Amed spor kazanan taraf oldu.

Genç, dinamik, mücadele yönü yüksek, ayrıca Mansur’la birlikte uyum içerisinde oynayan  Amed sporun aldığı bu  galibiyet bu sıralar Amespor üzerinde dolaşan karabulutları birazda olsa üzerinden uzaklaştırdı.

Amedsporu hakkederek kazandığı bu galibiyetinden dolayı tüm ekibini ve takımını hiçbir zaman yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarını kutluyorum.

 



Bu yazı 172 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI