Bugun...


Zülküf Yakut

facebook-paylas
ŞANSIZLIK MI? YOKSA BECERİKSİZLİK Mİ?
Tarih: 11-10-2020 18:44:00 Güncelleme: 11-10-2020 18:44:00


2 lig Beyaz gurupta mücadele eden kentimizin güzide takımı Amed spor hafta sonu konuk ettiği Zonguldak Kömür spor karşısında maçın tamamında üstün oynamasına rağmen şansızlık artı beceriksizlik sonucunda çok önemli iki puan kaybetti.

Küme düşme hattından uzaklaşmak ve derin bir nefes almak için çok büyük bir fırsat olan bu maçta, özellikle forvet hattında oynayan 3 yeni transfer Batuhan, Üstün ve Murat’ın kaçırdığı bariz gol pozisyonlarına acaba şansızlık mı? Yoksa Beceriksizlik mi? Desem inanın ki bilmiyorum ancak Amed sporun kaçırdığı üç puana yazık oldu.

Maçın tamamına yakın rakip yarı alanında neredeyse tek kale diye tabir ettiğimiz maçta Amed spor adeta gol kaçırma yarışına girerken, rakip takım saman alevi gibi geliştirdiği cılız ataklarda maç boyunca sadece tek net gol pozisyonuna girdi. İlk yarının son dakikalarında rakip adına kaleci Abdülaziz’in ayaklarına çarpan top bariz gol pozisyonunu olurken Amed spor Üstün, Batuhan ve Murat’la sayısız gol kaçırdı. Bu maçta Amed spor iki puan kaybetti ancak kaybedilen puana rağmen ben şahsen takımı fizik ve kondisyon ve pas yüzdesi olarak çok beğendim. Oyunun her anında yüksek tempo ile oynayan Amed spor ayrıca enerjisini 90 dakikaya da yaymasını bildi. Özellikle forvet hattında oynayan yeni transferlerle birlikte adaptasyon sorunu çözüldüğünde bu takımın üst sıralara geleceğine inanıyorum. Bu takım muhteşem taraftarları ile bu inanç ve bu hırs ile oynadıkları takdirde en kısa sürede play of sınırlarına dayanır diye düşünüyorum.

Amed spor şu an itibari ile sporcu kadrosu ve taraftarları ile iyi bir görüntü çiziyor. Fakat bu maçta başkan Metin Kılavuz’un protokoldeki yalnızlığı acaba yönetimsel ve ekonomik anlamda sıkıntıların bir göstergesi midir? Onu da tam çözemedim. Metin Kılavuz başkanı iyi tanırım bana göre bugüne kadar Amed spora gelmiş, geçmiş en iyi başkandır. Metin başkan sıkıntılı günlerde hiçbir zaman bahanelerin arkasına sığınmayan ve sorunların çözüm noktasında en duyarlı isimdir. Ancak başkanın vücut dili ekonomik ve yönetimsel anlamda sanki,sıkıntıların olduğuna dikkat çekiyor.

Benden söylemesi.



Bu yazı 1207 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI