Bugun...


Zülküf Yakut

facebook-paylas
KULP’UN SPORSEVER KAYMAKAMI
Tarih: 11-10-2020 18:53:00 Güncelleme: 11-10-2020 18:53:00


Hafta sonu mesafe olarak en uzak, fakat hoşgörü olarak Diyarbakır kültürüne en yakın ilçemiz olan Kulp’a futbol oynamaya gittim. Kulp Pasur Masterler ekibi ile birlikte temsilcisi olduğumuz Masterler Birliğinin hafta sonu organize edeceği 2020 Bahar turnuvası öncesi Pasur Masterler Hocası Şefik Şeker ve takım kaptanları Edip beyle birlikte oynayacağımız hazırlık maçının yanı sıra İl ve ilçeler arası spor camiasının kaynaşma ve dayanışma adına bir gönül köprüsü oluşturmayı düşündük. Maç öncesi, maç anı ve sonrası iki takımın güzide oyuncuları ve spor bileşenlerinin ortaya koydukları samimiyet ve iyi niyetleri ile futbol sahasından verdiğimiz pozitif mesajlarla sanırım temel amacımıza ulaşmış olduk.

Baharı müjdeleyen bu günlerde mükemmel bir havada oynadığımız maçı Asur Masterler ekibi olarak 5-4 kaybettik. İnanın ki! Maçı kaybederken hiç üzülmedik. Tam aksine dostluk adına bu güzelim etkinliğin bir parçası olduğumuz için çok sevindik.

Kulp ilçesinde futbolun güzellikleri adına ortaya koyduğumuz bu güzelim etkinliğin bana göre gerçek mimarı Kulp ilçe Kaymakamı ve aynı zamanda Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gözlet oldu.

Nedenini sorarsanız?  Bizleri en iyi şekilde karşılayan, ayrıca sahada bizimle birlikte ter döken, düzgün sporcu karakteri ile güzel futbolunu şık gollerle süsleyen, maç sonrası soyunma odamıza kadar gelip bizleri tebrik eden, ayrıca tüm sporcuları maç sonrası yemeğe alan, mütevazi bir o kadar hoşgörülü olan sevgili kardeşimiz için saydığımız kavramlar sanırım “Mimar” kelimesi için yeterli olur düşüncesindeyim.

Bu güzelim etkinlikte Başta Sayın Kaymakamımız Mustafa Gözlet olmak üzere Pasur Masterler takım kaptanı Edip bey ve saha içerisinde oyunun hiçbir anını çirkinleştirmeden centilmence oynayan iki takımın güzide oyuncularına çok çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin diğer ilçelerde de aynı güzellikte devam etmesini diliyorum.

 



Bu yazı 2797 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI