Bugun...


Zülküf Yakut

facebook-paylas
Masterlere pandemi morali
Tarih: 11-10-2020 19:25:00 Güncelleme: 11-10-2020 19:25:00


Masterler birliğinin düzenlemiş olduğu halı saha turnuvası Pazar günü Dsi 10 Bölge Müdürlüğü eğitim ve spor tesislerinde hafta sonu start aldı.10 takımın 2 gurup halinde mücadele edeceği turnuvaya ilgi bir hayli fazlaydı. Bu Turnuvada benim sorumluluğumda Asur masterler ekibi olarak bizlerde sahada ter dökeceğiz. Bu turnuvada tüm takımların ortak düşüncesi tüm dünyayı kasıp kavuran Pandemi sürecinde sporcularımızın moralini artırmak ayrıca fizik kondisyon olarak sporcularımızı olası Pandemiye yakalanma durumunda vücudu sürekli dirençli halde tutmaktır. Bu turnuvada komite olarak hijyene çok dikkat ediyoruz. Sporcularımız evlerinde veya arabalarında formalarını giyip sahaya geliyorlar. Soyunma odalarını kullanmıyoruz. Kısacası Pandemiye karşı her türlü önlemlerimizi almaya gayret gösteriyoruz. Sonuçta hayat devam ediyor şimdiye kadar birçok hastalıkla birlikte yaşamayı öğrendik bugünlerde de covit 19 hastalığına alışmak zorundayız.

Bu güzelim turnuvanın hazırlanmasında başta Masterler Birliği başkanımız Veysi Akar olmak üzere turnuvanın koordinatörü H.Bülent Tayboğa,Takım başkanları  Veysi Akar(Diyarbakır Masterler), Zülküf Yakut(Asur Masterler), Haşim Sizer (Kayapınar Masterler),Hüseyin Güven (Örfioğlu Masterler), Abdullah Akgül (Vizyon Masterler ),Tuncay Yerlikaya(Erdem Masterler), Cemil Keskin (Özgür Masterler), Ramazan Demir (Sur Amed Masterler),Behçet Özdemir(Genç Masterler),Nusret Erdoğan (Doğu otocam Masterler)Herkese bir spor yazarı olarak ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.

Turnuvanın temel amacı olan yarışma zihniyetinden uzak oynayanların ve izleyenlerin keyif alacağı bir organizasyon olmasını dileğiyle sakatlıktan uzak eğlenceli maçlar olmasını temenni ediyorum.

Bu tür toplumsal odaklı sosyal eğlencelerin artarak devam etmesi dileğiyle tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.



Bu yazı 7580 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI