Bugun...



Bakan Göktaş: Farklılıklarımız bizi zenginleştirirken daha da güçlü kılıyor

Batman'da "Biz Büyük Bir Aileyiz" temasıyla halk ile bir araya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, farklılıklarımızın bizi zenginleştirilerek daha da güçlü kıldığını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 03-01-2024 00:25

Bakan Göktaş: Farklılıklarımız bizi zenginleştirirken daha da güçlü kılıyor


   

Batman Hatice Nasıroğlu Konferans Salonunda STK temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Göktaş, "Biz Büyük Bir Aileyiz" temasıyla bir konuşma yaptı.

Konuşmasının başında 2024 yılının başta Filistin’de olmak üzere tüm dünyada barışın, huzurun, sevginin ve iyiliğin egemen olduğu bir yıl olmasını dileyen Göktaş, ailenin ve birlikte üretimin önemine değindi.

"Farklılıklarımız bizi zenginleştirirken daha da güçlü kılıyor"

Göktaş, "2023’te yaşadıklarımız, gördüklerimiz, şahit olduklarımız milletçe birlik ve beraberlik içinde olmaya ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu bize tekrar hatırlattı. Asrın felaketini birbirimize kenetlenerek atlattık. Yeni yılda da, yaralarımızı birlikte sarmaya ve kimseyi geride bırakmadan yürümeye devam edeceğiz. Bakanlık olarak her zaman yinelediğimiz bir cümle vardır: biz, büyük bir aileyiz. Her birimizin farklı tecrübesi, hikâyesi ve fikirleri var. Bu farklılıklarımız bizi zenginleştirirken daha da güçlü kılıyor." dedi.  

"Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz"

Birlikte ve bir bütün olarak çalışmanın ve üretmenin önemine değinen Göktaş, "Bu büyük ailenin fertlerinden biri olarak sizlerle birlikte olmak ve bu millete hizmet etmek, benim için büyük bir onur. Bu toprakların kadim güzelliklerindendir, insanlar ailelerini önemser. Aile fertleri birbirine destek olur, birlikte çalışır, birlikte üretir ve geleceklerini birlikte inşa ederler. Birliğimizin ve dirliğimizin teminatı olarak Devletimiz de tüm imkânlarını vatandaşları için seferber eder. Sizler birlik olmanın, kenetlenmenin gücüne dayanarak bu büyük aileyi daha huzurlu ve müreffeh günlere taşıyacaksınız. Yaşlılarımızın tecrübelerinden, gençlerimizin dinamizminden istifade etmeyi bilecek, kadın-erkek ayrım gözetmeden büyük bir aile olarak ülkemiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

"6 Şubat'ta asrın felaketi ile yüreklerimiz yandı"

Dünya ve insanlık son yıllarda çok zorlu süreçlerden geçtiğine değinen Göktaş, konuşmasının sonunda şunları söyledi:

"Salgınla mücadelenin ön saflarında yer alan ekipler olarak zor zamanlar atlattık, hepiniz şahitsiniz. Sonrasında 6 Şubat'ta asrın felaketi ile yüreklerimiz yandı. 6 Şubat depremlerinde gördük ki bakanlığımızın gurur kaynağı her bir çalışma arkadaşımız, üstün gayretiyle vatandaşımıza umut oldu, rehber oldu. Burada huzurlarınızda onlara bir kez daha teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Sevgili çalışma arkadaşlarım, her birinizin eline, emeğine, yüreğine sağlık."

Bakan Göktaş, sonrasında bir park ve aşevi açılışına katılıp Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret ettikten sonra kentten ayrıldı. 




Bu haber 360 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI