Bugun...



Diyarbakırspor’da Adaletspor hazırlıkları sürüyor

Bölgesel Amatör . Lig takımlarından Diyarbakırsp, Adaletspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2023 17:30

Diyarbakırspor’da  Adaletspor hazırlıkları sürüyor

Taşkın Civelek
Ligde aldığı ilk i galibiyetle moral bulan , yeşil- kırmızılılı takım kendi tesislerinde Adaletspormaçına hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı  Bağlar Belediyespor’u 1-0 yenen Diyarbakırspor’da futbolcuların antrenmanlarda neşeli oldukları görüldü.
 Kulüp Başkanı Siyabend Aydın  her maçın kendileri için önemli olduğunu ve özellikle  Adaletspor maçında iyi bir oyun sergileyerek puan almayı istediklerini söyledi.
“BİR HAYALİMİZ VAR  O DA  ŞAMPİYON OLMAKTIR ‘’
 Diyarbakirspor Kulüp  Başkanı Siyabend  Aydın, Taraftarlarımızın önünde  kazanarak  yolumuza  emin adımlarla ilerlemek istediğini dile getirerek şu ifadelere yer verdi; “Yeni sezona iyi başladık ve bunu sürdürmek için  oynayacağımız  Adaletspor maçınıda kazanıp 2’de 2 yapmak istiyoruz. Biz hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz.  Bir hayalimiz var. Onun peşinden koşmak istiyoruz. İnşallah. Adaletspor maçına odaklanıp hem rakibi iyi analiz ederek hem sahada maçın sonuna kadar başımıza ne gelirse gelsin bırakmadan kazanan davranışı ortaya koyup, kazanmak istiyoruz.  futbolda her zaman psikolojik olarak çok büyük destek kaynak oluyor. Bizim için bu karşılaşma çok  önemli inşallah o maçı hem iyi oynamak ve  kazanmaktır  .” Dedi.

 




Bu haber 251 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI