Bugun...



Şimdi gözler bu maçta

Bölgesel Amatör Lig ( BAL) takımlarından 9. Grup’ta zirve yarışını sürdüren Bağlar Belediyespor, Pazar günü sahasında oynayacağı Yenişehir Belediye spor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 08-02-2024 14:58

Şimdi  gözler bu maçta

 

Taşkın Civelek

 

7 galibiyet 2 beraberlik ,4 mağlubiyet  alan Bağlar Belediyespor 23 puanla ‘5 ‘inci sırada yer  alırken . rakibi Diyarbakır Yenişehir  Belediyespor ise 14 puanla 8 ‘inci sırada yer  alıyor.

Sarı- Mor ekip,   Seyrantepe  tesislerinde teknik direktör  Cihan Çetin yönetiminde antrenmana koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. 3 ayrı grup halinde gerçekleştirilen antrenman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman dar alanda pas çalışmasıyla sona erdi.

Bağlar Belediyespor'un  Teknik  direktörü Cihan Çetin , ‘’Hafta sonu  sahamızda oynayacağımız Yenişehir  Belediyespor maçında Taraftarlarımızın desteğiyle sahadan puan ve puanlar  almak için mücadele edeceğiz.. Takımda bazı oyuncularımızın sakatlık  durumları vardı. Onlarda bizlen beraber çalışmalarımıza başladılar. tam kadro Antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Yenişehir Belediyespor karşında iyi bir  sonuçla  ayrılmak maça gelecek  olan Taraftarlara da Güzel bir maç izletmek istiyoruz. sahada kim kazanırsa kazansın öncelik Centilmenlik kazansın ‘’ dedi.




Bu haber 400 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI