Bugun...



MÜSİAD VİZYONER’23’TE İŞ DÜNYASININ GELECEĞİ MASAYA YATIRILACAK

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 2015 yılından bu yana her iki yılda bir, ulusal ve uluslararası arenada prestijine değer katmak ve marka değerini yükseltmek adına düzenlediği MÜSİAD VİZYONER zirvesinin bu yılki mottosu “BİZ’İN GÜCÜ” olacak. Kamu ve iş dünyasından üst düzey bir katılımın olacağı zirve ile iş dünyasının geleceği masaya yatırılacak.

facebook-paylas
Tarih: 17-10-2023 00:10

MÜSİAD VİZYONER’23’TE İŞ DÜNYASININ GELECEĞİ MASAYA YATIRILACAK

VİZYONER’23 zirvesiyle ilgili detayları açıklayan MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı: “Türkiye Yüzyılı hedefini gerçeğe dönüştürmek için MÜSİAD olarak kolektif gücü rasyonel bir şekilde her alanda yaşatabilmek için hazırladığımız yol haritasını 4 kasımda Vizyoner’23’te açıklayacağız.”

DÖNÜŞEN VE DÖNÜŞTÜREN VİZYONER

MÜSİAD Vizyoner Zirveleri, 2015 yılında “Gelecekle İş Yapmak”, 2017 yılında “Dönüşüm”, 2019 yılında “Dijital Gelecek” söylemleri ile günceli takip eden bir zirve konumundaydı. 2021 yılında “Fark Et” mottosuyla gerçekleştirilen Vizyoner zirvesi 9000’e yakın katılımcısı ile somut aksiyon alan bir zirve yapısına dönüştü. MÜSİAD’ın hedefleri doğrultusunda yeni bir kilometre taşı eklenen bu zirvede “gelecek” olgusunun geldiğini ve geleceğin yaşandığının fark edilmesi gerektiğinin altını çizen bir iç görüyle yaşanan değişimlere karşı farkındalık sağlandı. Vizyoner hem dönüşen hem de dönüştüren bir zirve olarak söylemde kalmayan artık harekete geçiren zirve olarak akıllara kazındı. 

BİR’DEN BİZ’E GİDEN YOL

MÜSİAD Vizyoner’23’, bireysel yaşam odaklı günümüz dünyasında insanlar arasındaki bağlantıyı yeniden sağlamayı, karmaşık zorluklar ve sorunlarla dolu bir dünyada, kolektif hareket yoluyla sorunlara çözümler bulmaya geliyor.

“Biz’in Gücü” mottosu üzerine inşa edilen Vizyoner’23 yıllardır konuşulan sorunlara, bu sorunlara getirilen çözümlere karşı sonuç elde edebilmenin yolunun kolektif hareketten geçtiğini; birlikte çalışarak, güçleri ve kaynakları bir araya getirerek ortak hedeflere ulaşılabileceğini vurguluyor. Kolektif çabaların, bireysel çabalardan daha büyük başarılara yol açabileceğini ortaya koyuyor

BAŞARI KATALİZÖRÜ KOLEKTİF HAREKET

MÜSİAD Vizyoner’23 “Biz’in Gücü” ile Türkiye’nin her alanda, her sektörde kalkınması ve ilerlemesi için itici güç olacak bir katalizöre ihtiyacı olduğunu ve bu katalizörün de kolektif hareket olduğunu vurguluyor. Hedeflere daha kolay ulaşılmasını sağlayacak, ekonominin ve iş dünyasının önüne çıkacak engelleri zorlanmadan aşması için anahtar olacak, başarıları ve kazanımları daha ileriye taşıyacak yegâne gücün: “Kolektif Hareket” olduğu Vizyoner’23 ile anlamlandırılacak. Ayrıca kolektif hareketin, Türkiye’nin daha da başarılı olması için de katalizör görevi göreceği vurgulanacak.

MAHMUT ASMALI: ‘’Gazze’deki savaşı ve insanlığa karşı yapılan bu katliamı kınıyoruz’’

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı tanıtım toplantısı konuşmasında öncelikle Filistin’de yaşanan insanlık dramına değindi:

‘’Gazze’de son on gündür büyük bir insanlık dramı yaşanıyor. Her geçen gün, bölgeden kötü haberler almaya devam ediyoruz. İsrail’in yaptığı yoğun hava saldırıları ve bombalamalar yüzünden Gazze’de adeta taş üstünde taş kalmadı. İsrail devleti hiçbir hedef gözetmeden, tamamen yıldırmak üzerine bir saldırı içinde… Gazze’deki sivil yerleşim yerleri, ibadethaneler, hastaneler ve eğitim kurumları yerle bir olmuş durumda. Altyapı sistemi çökertilmiş… İnsanların elektriği ve suyu kesilmiş… İnsanlar gıdasız ve susuz bırakılmış…  İsrail Gazze’de neredeyse planlı bir soykırım faaliyeti yürütüyor. Bu duruma sessiz kalmak imkânsız. Dünyanın neresinde bir masum, bir sivil zulüm görüyorsa buna sessiz kalamayız. Biz MÜSİAD olarak, Gazze’deki savaşı ve insanlığa karşı yapılan bu katliamı kınıyoruz. Bölgedeki tüm aktörlere savaşın bitirilmesi, bölgedeki huzurun sağlanması ve yapılan insanlık suçlarına bir an önce engel olunması için adalet çağrısı yapıyoruz.’’




Bu haber 511 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ekonomi Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI