Bugun...



Yolda oluşan çukur araçların lastiklerini patlattı

Diyarbakır-Bismil kara yolunda oluşan çukur araç lastiklerini patlatırken kazalara neden olabiliyor.

facebook-paylas
Tarih: 02-02-2023 10:35

Yolda oluşan çukur araçların lastiklerini patlattı

Bismil ilçesi Diyarbakır yolu üzerinde bulunan bir noktadan geçen araçların lastikleri patlıyor. Caddenin bir kısmında bulunan çukurları fark etmeyen sürücülerin lastikleri patlıyor. O anları bir vatandaş cep telefonu kamerası ile kaydetti.

 

Bismil ilçesi Obalı Mevkiinde, yol yenileme çalışmaları devam eden D370 Karayolunda Tepe Kavşağı'na yakın bir noktadan geçen araçlar, o noktada bulunan çukurları fark edemedi, sıra ile çukura giren araçların lastikleri patladı.

 

O anları cep telefonu kamerası ile kaydeden Ferhat Marangoz, kendisinin de aracının lastiğinin patladığını ve buradan geçen sürücülerin dikkatli olması gerektiğini ifade etti.  

 

O noktadan geçen sürücülere dikkatli olmalarını söyleyen Marangoz, lastiği patlayan araçların ani fren yapmaları durumunda zincirleme kazaların da yaşanabileceğini belirtti. 

 

Zincirleme kaza riski taşıyan yolun bu noktası için acil önlem alınması gerekiyor. 




Editör: Yasin GÜLER

Bu haber 294 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI