ZİRVE YARIŞINDA YARA ALMAK İSTEMİYOR
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1. Bölge 2. Grup'ta liderlik koltuğunda oturan Güneydoğu ekibi, deplasmanda karşılaşacağı Mazıdağ Fosfat maçını kazanırsa rakipleriyle aradaki puan farkı açılacak. Sarı- Yeşilliler, şampiyonluk yolunda dev bir adım atmak ve zirve yarışında yara almak istemiyor.
Tarih: 11-03-2022 05:44
Hoca Antreman’da hata yapan oyuncularını uyardı
Bağlar Belediyespor deplasmanda oynayacağı Mazıdağ Fosfastspor Hazırlıklarını Seyrantepe Tesislerinde Teknik direktör Cihan Çetin yönetiminde gerçekleştirilen idman , ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. İki grup halinde dar alanda pas çalışması yapılırken Cihan Çetin antrenmanda hata yapan oyuncuları sık sık uyarıda bulunurken taktiksel çalışmanın ardından gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.
Mazıdağ Fosfastspor karşısında hedefimiz galibiyettir
Bağlar Belediyespor Teknik direktörü Cihan Çetin deplasmanda oynayacağımız Mazıdağ Fosfatspor karşısında Puan Ve Puanlar Almak istiyoruz. Mazıdağ Fosfatspor’u yenerek Takımın birlikteliği ve geleceği için yeni bir başlangıç yapmak istediklerini belirten, Sarı – Yeşillin Tecrübeli Çalıştırıcısı Cihan Çetin , ‘’ Önemli ve zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Bizimde rakibimize karşı Planlarımız var. Kazanmak için oyuncularımızla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız ‘’ dedi
Deplasmanda Fire vermeden yolumuza devam etmek istiyoruz
Bağlar Belediyespor’un Teknik direktörü Cihan Çetin yaptığı açıklamada. Deplasmanda oynayacağımız Mazıdağ Fosfatspor karşısında hedefimiz galibiyettir. Deplasmanda fire vermeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligde karşılaşacağımız Mazıdağ Fosfastspor maçına daha iyi hazırlanmak ve kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.
Taşkın CİVELEK haberi
Bu haber 430 defa okunmuştur.
Etiketler :
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Spor Haberleri