Bugun...



DİYARBEKİRSPOR SAHASINDA FİRE İSTEMİYOR

Diyarbekirspor, TFF 2 Lig'in 30. haftasında sahasında karşılaşacağı Karacabey Belediyespor 1461 r maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 15-03-2024 17:10

DİYARBEKİRSPOR SAHASINDA  FİRE İSTEMİYOR



Taşkın Civelek
Diyarbekirspor  Kulüp Başkanı Serkan Genç  sahamızda  oynayacağımız   Karacabey Belediyespor maçında  en iyi sonuçla  ayrılmak istiyoruz. Karacabey Belediyespor maçını kazanarak   Zirve yarışında bende varım demek için sahada  Futbolcularımız ellerinden geleni yaparak 3 puan almak istediklerini  belirtti. 
Başkan  Serkan Genç ,Rakip takımın  konumu   ne oldukları  bizi ilgilendirmiyor. Herkes kendi takımına odaklandığı için bizim için sadece   Diyarbekirspor’un ne yapacağı önemli. Umarım iyi bir maç olur. Burada önemli olan  takımımızın tek hedefi  sahamızda kazanmaktır. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. İçerde daha coşkulu oynuyoruz. İnşallah hem kazanan davranışı ortaya koyacağız hem de kazanacağız. " dedi.
Kulüp Başkanı Serkan Genç, kalan 8 final maçına çıkacaklarını ifade ederek tünelin ucunu karanlık olarak görmediklerini söyledi. Genç,”Ankaraspor puan olarak  önümüzde ve bizden 1 maçları fazla. Onlarla deplasmanda   maçımız  var. Play-Off’a kalmak elbette kolay değil ama imkansız da değil. Sonuna kadar Play-off’u kovalayacağız.” dedi.




Bu haber 617 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI