Bugun...



AK PARTİ YENİŞEHİRDEN GAZETEMİZE ZİYARET

AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı, gazetemiz Güneydoğu Güncel'e nezaket ziyaretinde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 15-11-2023 00:10

AK PARTİ YENİŞEHİRDEN GAZETEMİZE ZİYARET

İlçe Başkanı Sayın Ender Karahan ve beraberindeki heyet, Gazetemiz Yayın Yönetmeni M. Zeki Özer, Köşe Yazarlarımız Sayın Ihsan Yaşar ile Sayın Taşkın Çulcu ile güncel gündem hususunda görüş alışverişinde bulundu.

İlçe Başkanı Ender Karahan, yerel basının önemli olduğunu, halkın bilgilenmesinde başlıca iletişim kaynakları arasında yer aldığını ifade etti: AK Parti olarak, meselelerin çözümüne farkli bakışlar getiriyoruz. Vatandaşın sıkıntılarını yakînen biliyoruz. Dünyadaki olanla bitenden etkilenmeler içindeyiz. En yakın zamanda sıkıntıları atlatacağız. Vatandaş, rahat olsun, gönlünü serin tutsun. Dünyada ve ülke gündeminde siyaseti kaygan zeminlerde olduğunu biliyoruz.  AK Parti, her zaman bu belirsizlik içinde en az zararla bu sıkıntıları atlatmıştır.

Yaklaşan yerel seçimlerde basın  olarak, her partiye eşit mesafede durarak, hangi partinin doğruları varsa yanlışlıklarıyla birlikte eleştirel dille halka aktardıklarını belirten Gazetemiz Yayın Yönetmeni M. Zeki Özer, bu nezaket ziyareti için AK Parti Yenişehir Ilçe Başkanı Ender Karahan ve heyetine teşekkür etti.

Gazetemiz Yazarı İhsan Yaşar, ülke gündeminde yer alan ve gittikçe farklı yönlere giden Kuddüs ve Gazze Meselesi'ne ilişkin görüşlerini belirterek, yetkililerin kalıcı kararlar almasında Türkiyenin diplomatik çabalarının diğer İslâm ülkelerini etkilediğini ifade etti.

Gazetemiz Yazarı Taşkın Çulcu, "Dünden bu güne ayna tutarak geleceğe emin adımlarla bakmanın gereği, yeni bir seçim arefesindeyiz. Dıyarbakır'da ve ülkede yerel seçimler, vatandaşa hizmet açısından önemli. Bu seçimler çalışan ekipler açısından önemli." dedi.

AK Parti Yenişehir Ilçe Teşkilatının nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Yayın Yönetmenimiz M.Zeki Özer ve Köşe Yazarlarımız ile Gazetemiz misafirleri hatıra fotoğrafı çekti.




Bu haber 5836 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI