Bugun...



GAZETEMİZDEN DBB KÜLTÜR ve SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Güneydoğu Güncel Gazetemizden Daire Başkanı M. Mesut Tanrıkulu'na ziyaret.

facebook-paylas
Tarih: 10-11-2023 00:25

GAZETEMİZDEN DBB KÜLTÜR ve SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Yerel basın olarak yerel yönetimleri, kurumları ziyaret ederek, yaptıkları faaliyetleri, çalışmaları ilk elden öğrenme, faaliyetlerle etkinlikleri  haber yapma amaçlı ziyaretlerimizin üçüncüsü, DBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığıyla gerçekleşti.

Daire Başkanı M. Mesut Tanrıkulu, gazetemizin ziyareti sebebiyle duyduğu mutluluğu belirtti.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı olarak, her etkinliğe açık Sezai Karakoç Kongre ve Kültür Merkezi başta olmak üzere çalışmalarının devam ettiğini, şehrin kültürel yayınlarla desteklendiğini ifade eden Tanrıkulu, yakın zamanda Suriçi'nde Sezai Karakoçla ilgili bir müzenin açılışının olacağını,Sezai Karakoç'un bu toprakların değeri olduğunun altını çizdi.

Gazetemiz Kültür- Sanat Sorumlusu Şehir Araştırmacısı Mehmet Ali Abakay ve Yayın Yönetmeni Mehmet Zeki Özer'le şehrin kültür ve sanat yönüne ilişkin fikir alış-verişinin faydalı bulan Tanrıkulu, 2023 Yılının çalışma takvimi olarak dolu geçtığini, DBB'ye bağlı birimlerle üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Yayın Yönetmenimiz M. Zeki Özer, yerel basın olarak kültürel faaliyetleri zaman zaman haberleştirdiklerini, kalıcı hizmetlerin şehir için önemli olduğunu vurguladı.

Gazetemiz Yazarı Mehmet Ali Abakay, yazdığı kitapları hediye ederek, belediyenin önemli yayınlara imza attığını, bölgenin tarihî ve kültürel zenginliğinin ön plâna alınmasını değerli bulduğunu söyledi.




Bu haber 5432 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI