Bugun...



14 ilde DAİŞ operasyonu: 26 şüpheli yakalandı

Jandarma ekipleri, 14 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda DAİŞ üyesi oldukları belirtilen 26 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonlarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

facebook-paylas
Tarih: 02-08-2025 10:33

14 ilde DAİŞ operasyonu: 26 şüpheli yakalandı

 

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde DAİŞ'e yönelik düzenlenen operasyonlarda 26 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Adana, Aksaray, Ankara, Burdur, Çankırı, Denizli, Elâzığ, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Mersin, Şanlıurfa ve Van’da Jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, şüphelilerin DAİŞ üyesi oldukları, sosyal medyada propaganda yaptıkları ve örgütle bağlantılı yardım kuruluşlarına finans sağladıkları belirtildi.


Operasyonlar kapsamında çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyale el konulduğu aktarıldı.

Bakan Yerlikaya, mücadelen yalnızca sahadaki operasyonlarla sınırlı olmadığını, güvenlik, istihbarat, iletişim ve uluslararası iş birliğini kapsayan çok boyutlu bir devlet politikası olduğunu vurguladı.




Bu haber 562 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI