diyarbakır escort
beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort
Bugun...



8 ilde rüşvet ve kaçakçılık soruşturmasında 26 tutuklama

Hatay merkezli olarak 8 ilde düzenlenen rüşvet ve kaçakçılık operasyonunda gözaltına alınan 44 şüpheliden 26’sı tutuklandı.

facebook-paylas
Tarih: 22-02-2026 09:31

8 ilde rüşvet ve kaçakçılık soruşturmasında 26 tutuklama



    

 

Hatay Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri rüşvet ve 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet iddialarıyla ilgili çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde 44 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Hatay merkezli olmak üzere İstanbul, Antalya, Adana, Mersin, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Kilis’te eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Operasyonlarda 44 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda cep telefonu ile birlikte farklı para birimlerinde yüklü miktarda nakit para ele geçirildi. Ayrıca ruhsatsız tabanca ve tüfek, çeşitli mühimmat, kurusıkı silahlar ve uzun namlulu silaha ait fişekler bulundu.

Soruşturma dosyasına giren bilgilere göre, şüphelilerin internet tabanlı mesajlaşma uygulamaları üzerinden bazı gümrük görevlilerinin isimlerini kullanarak rüşvet görüşmeleri yaptığı tespit edildi. Rüşvet alışverişinin yüz yüze ve elden gerçekleştirildiği, belirlenen miktarların zaman içinde artırıldığı ve toplanan paraların ortak bir havuzda toplanarak paylaştırıldığı iddia edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 44 şüpheliden 26’sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 18 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.




Bu haber 202 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI