|
Tweet |
Taşkın Civelek
Bu kapsamda devre arasında Antalya’da kamp yapan Amedspor A Takımı kadrosuna; U19 takımından kaleciler Yakup Girişen ve Muhammed Tamer ile U16 takımında forma giyen 15 yaşındaki Enes Yılmaz dahil edilmişti.
Teknik direktör Sinan Kaloğlu’nun kulübün sosyal medya hesabından Enes ile birlikte çektiği videosu paylaşılmış ve Kaloğlu, Enes’i ekip olarak izlediklerini ve başarılı bulduklarını açıklamıştı. Kaloğlu, Enes’in Amedspor’un geleciği açısından iyi bir futbolcu olacağını da belirterek, Enes’i hem Çorum, hem Erzurum deplasmanına götürerek kadroya dahil etmişti.
Amedspor’un U-16 takamında oynayan ve 14 maçta 18 gol atarak dikkatleri üzerine çektiği için A takımı kadrosuna dahil edilen Enes’in Erzurum maçından sonra kadrodan çıkarılarak yeniden alt yapıya geri gönderildiği ortaya çıktı. Enes’in yetersiz olduğu gerekçesiyle A takımından alt yapıya gönderildiği öğrenilirken, enesle ilgili ne yönetimden nede Siann Kaloglundan şimdiye kadar bir açıklama yapılmadı.
Amedspor’un U16 takımından A takım kampına götürülen ve 2 maçta A takımı kadrosuna dahil edildikten sonra yeniden U 16 takımına gönderilen oynayan Enes, DSİ maçında gollerini devam etti. Amedspor’un 3-0 kazandığı maçta bir golü Enes attı.