Bugun...



Amedspor’da Bandırma hazırlıkları sürüyor

Amedspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Bandırmaspor maçı öncesinde çalışmalarını yüksek tempoda sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 10-12-2025 10:05

Amedspor’da Bandırma hazırlıkları sürüyor


Taşkın  Civelek
 Teknik Direktör Sinan Kaloglu yönetimindeki antrenmanlardan paylaşılan görüntülerde takımın konsantrasyonun üst seviyede olduğu gözlendi.
Trendyol 1. Lig’in 16. haftasında sahasında  Bandırmaspor ’u konuk edecek  olan  Amedspor, kritik mücadele öncesi hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Şehmuz Özer  Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanlarda Teknik Direktör Sinan Kaloglu ’un oyuncularına yüksek konsantrasyon ve tempo aşıladığı görüldü.
YÜKSEK TEMPOLU ÇALIŞMA
Şehmuz  Özer Tesisleri’nde yapılan idmanda oyuncuların konsantrasyonu ve temposu dikkat çekti. Sinan Kaloglu yönetiminde sürdürülen hazırlıklarda hem fiziksel yüklemelere hem de taktik çalışmalara ağırlık verildi. Takımın performansının, Bandırmaspor karşılaşması öncesi her geçen gün yükseldiği gözlemlendi.




Bu haber 367 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DİYARBAKIR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI