|
Tweet |
Taşkın Civelek
Türkiye ve Avrupa’nın farklı ülkelerinde ‘golcü’ avına çıkan yeşil-kırmızılı ekibin transfer komitesi, istediği oyuncuyu bulamayınca Arca Çorum FKspor karşına forvetsiz çıkacak.Amedspor yönetimi forvet arayışını sürdürüyor.
Gece -gündüz mesai yapan Amedsporun yönetimi takıma iyidir forvet bulmak için çalışıyor. transfer komitesi çok konuşulacak bir isimle temasa geçti. Forvet konusunda köklü çözüm arayan Diyarbakır temsilcisi bir dönem süper lig takımlarından Galatasaray’da forma giyen ve toplam 150 golü bulunan Mbaye Diagne’ye resmi teklif yapan yönetim Mbaye Diagneden cevap beklediklerini ifade ettiler
Senegalli milli futbolcu Mbaye Diagne’nin Amedspor’a yeşil ışık yaktığı öğrenilirken, ücret konusundaki yüksek rakamdan biraz indirim yapması konusundan kulüp yönetimi ile yıldız oyuncu arasındaki görüşmeler devam ediyor.
Amedspor yönetimi, “Bildiğiniz gibi son iki sezondur Amedspor forvet konusunda bayağı sorunlar yaşadı. Evet biraz geç kaldığımızın farkındayız ama köklü bir çözüm için arkadaşlarımızla birlikte gece-gündüz forvet arayışımız devam ediyor.yönetim Mbaye Diagne’ye teklif götürdü, kendisi ise yüksek bir rakam istedi. Bizde kendisiyle yaptığımız görüşmelerde Ortak bir yolda buluşabilirsek Diagne’le anlaşıp kadromuza katmak istiyoruz. Diagne konusunda isteğimiz sonucu alamazsak B planıni ortaya koyarak. Bir iki güne kadar forvetimizi netleştirmiş olacagiz. Biz Çorum maçına bu oyuncuyu yetiştirmek istiyorduk ancak görünen o ki forvetimiz bu maça yetişmeyecek. Ama Erzurum maçında forvetimiz sahada olacak” dedi.
Mbaye Diagne kimdir?
1991 doğumlu olan Mbaye Diagne Senegal’de dünyaya geldi. Santrfor mevkiinde oynayan 32 yaşındaki Diagne Suudi Arabistan ekibi Devri’d-Derece'l-Ula's-Suudi takımında forma giyiyor. Diagne’nin toplam 150 golü bulunuyor.
