|
Tweet |
Seyfettin EKEN –
Bağlar ilçesinde gerçekleştirilen program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ramazan ayının manevi atmosferinde düzenlenen iftar programında, yardımlaşma ve dayanışma vurgusu yapıldı.
‘İYİLİK HAREKETİNİN İLK ADIMI’
Temsilcilik yetkilileri programda yaptıkları açıklamada, Bağlar ilçesinde iyilik hareketini büyütmek amacıyla yola çıktıklarını belirterek, “Bugün burada sadece bir iftar sofrası kurmadık; aynı zamanda Bağlar ilçemizde yeşerecek büyük bir iyilik hareketinin ilk tohumlarını ektik. ‘İyilik her zaman, her yerde’ şiarıyla dil, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin mazlumlara yardım ulaştırmak için çalışacağız. Yeni kurulan bir birim olarak ilk faaliyetimizi bu mübarek ayda gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
YARDIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK
Diyarbakır Bağlar İHH Temsilciliği’nin önümüzdeki süreçte yalnızca Ramazan ayı ile sınırlı kalmayarak eğitim yardımları, yetim destek programları, acil yardım faaliyetleri ve sosyal projelerle ilçede yardımlaşma çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.
Program, yapılan dualar ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.