Bugun...



Batman'da hafızlık eğitiminin niteliği masaya yatırıldı

Batman İl Müftü Yardımcısı Halime Esra Özdemir, hafızlık proje okulları ve Kur’an kursu öğreticileriyle bir araya gelerek eğitim süreçlerinin niteliğini artırmaya yönelik istişarelerde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 10-10-2025 10:41

Batman'da hafızlık eğitiminin niteliği masaya yatırıldı


 

Batman İl Müftü Yardımcısı Halime Esra Özdemir, hafızlık öğreniminde görev alan proje okulları ve hafızlık Kur’an kurslarının öğreticileriyle istişare toplantısında bir araya geldi.

Batman İl Müftülüğü bünyesinde düzenlenen toplantı, hafızlık eğitiminin niteliğini artırmak, karşılaşılan sorunları değerlendirmek ve çözüm önerilerini paylaşmak amacıyla gerçekleştirildi.

Proje okulları ile hafızlık Kur’an kurslarında görev yapan öğreticilerin katılım sağladığı toplantıda, eğitim süreçlerine dair önemli başlıklar ele alındı.

Toplantıda konuşan İl Müftü Yardımcısı Halime Esra Özdemir, hafızlık eğitiminin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

"Hafızlık, sadece bireysel bir kazanım değil; toplumumuz için de büyük bir değerdir. Kur’an-ı Kerim’i ezberlemek kadar, onun ahlakını yaşamak ve yaşatmak da bizim önceliğimizdir. Bu noktada öğreticilerimize büyük sorumluluklar düşüyor. Sizlerin fedakârlığı, sabrı ve özverili çalışmaları sayesinde geleceğimizin hafızları yetişiyor. Hepinize emekleriniz için teşekkür ediyorum."

Özdemir, ayrıca hafızlık eğitiminde karşılaşılan zorlukların iş birliği ve dayanışma içinde aşılabileceğini belirterek kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekti.

Toplantı, öğreticilerin sahadaki deneyimlerini paylaşmaları ve önerilerini sunmalarının ardından sona erdi. 




Bu haber 243 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI