Bugun...



SELAMET AKINCILARI BÜYÜYOR

Milli ve manevi meselelerde inisiyatif almak amacıyla kurulan Selamet Akıncıları Platformu, faaliyet ağını genişletmeye devam ediyor. Platformun Diyarbakır ayağını oluşturan isimler bir araya gelerek görev dağılımı ve değerlendirmelerde bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-06-2025 00:41:15 Tarih: 17-06-2025 00:10

SELAMET AKINCILARI BÜYÜYOR


 


Aralarında toplumun farklı kesimlerini temsil eden isimlerin bulunduğu Selamet Akıncıları büyümeye devam ediyor.
Diyarbakır'da bu amaçla kurulan Diyarbakır Selamet Akıncıları Derneği, derneğin milli ve manevi konulardaki yol haritasını istişare etti.
Toplantıda ayrıca Diyarbakır Selamet Akıncıları  Derneği “Yüksek İstişare Kurulu” ve Dernek Başkan yardımcıları belirlendi. 

Dünya Ve Bölge Sorunları Ele Alındı 
Toplantıda derneğin  diğer birimleri için atamalar da  gerçekleştirildi.
Ay sonunda tertiplenecek olan Abant Toplantısı için isim belirlemelerinin konuşulduğu toplantıda dünya ve bölge sorunları hakkında da görüş alıp verişinde bulunuldu. 
Toplantı dua ve temennilerle son buldu.




Bu haber 504 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI