|
Tweet |
Taşkın Civelek
Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum Palandöken’de devam ettiren Amedspor’da, diğer yandan transfer çalışmaları sürüyor. Amedspor yönetimi, İstişare Kurulu ve Divan Kurulu toplanarak, transfer görüşmelerini gerçekleştiren transfer komitesi ile ilgili yeni kararlar alındı.
Alınan karar ile birlikte daha önce daha önce oluşturulan komiteye Divan kurulu üyeleri Nesih Aktepe, Ercan Tayınlamak ve Amedspor yönetim kurulu üyesi ve eski futbol şube sorumlusu Nedim Şimşek de dahil edildi.
Amedspor Başkanı Burç Baysal yaptığı açıklamada, transfer komitesini yönetim ve divan içerisinde genişlettiklerini söyledi. Baysal, transfer etmek için transfer yapmayacaklarını, takımda ilk 11’de oynayacak ve takıma yüzde 90 oranında uyum sağlayabilecek futbolcu aradıklarını da sözlerine ekledi.