diyarbakır escort
beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort
Bugun...



Dışişleri Bakanı Hakan Fidan HAMAS heyeti ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da HAMAS heyetiyle görüşerek, bölgede son dönemde yaşanan gerginliklerin Gazze’deki soykırımı unutturmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

facebook-paylas
Tarih: 03-07-2025 00:01

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan HAMAS heyeti ile görüştü


    

 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, HAMAS Şura Meclisi Başkanı Muhammed Derviş başkanlığındaki HAMAS heyetiyle Ankara’da görüştü.

Görüşmede, ateşkes müzakerelerindeki son gelişmeler ve Gazze’deki insani durum ele alındı.

Bakan Fidan, Türkiye'nin önceliğinin Gazze’deki katliamın durdurulması ve insani yardımların bir an evvel ulaştırılması olduğunu belirtti.

Bölgede son dönemde yaşanan gerginliklerin Gazze’de yaşanan soykırımı unutturmasına izin verilmeyeceğini ifade etti.

Bakan Fidan, Filistin’in Gazze, Batı Şeria ve Doğu Kudüs’üyle bir bütün olduğunu vurgulayarak; Filistin özgürlüğüne kavuşuncaya kadar Türkiye’nin Filistinlilerin davasını güçlü biçimde savunmaya ve desteklemeye devam edeceğini belirtti.
 




Bu haber 881 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI