Bugun...



Gazzeli Rim için balonlar gökyüzüne bırakıldı

Müberrim Tasarım & Atölye tarafından Gazze’de şehit olan çocukların anısını yaşatmak amacıyla Mersin’in Akdeniz ilçesinde düzenlenen etkinlikte, Rim’in hatırası için balonlar dualarla gökyüzüne bırakıldı.

facebook-paylas
Tarih: 29-12-2025 00:31

Gazzeli Rim için balonlar gökyüzüne bırakıldı



    

 

Gazze’de şehit olan çocukların anısını yaşatmak ve Rim’in hatırasını gökyüzüne taşımak amacıyla Mersin’in Akdeniz ilçesinde anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

Ulu Camii’nde gerçekleştirilen programda, çocuklar ve aileler bir araya gelerek dualar eşliğinde balon uçurdu.

Etkinlikte, Rim’in çocukluğun masumiyetini temsil eden hatırasına dikkat çekilirken, gökyüzüne bırakılan her balonun çocukların hayallerini ve dualarını simgelediği ifade edildi.

Katılımcılar, balonların yükselişini izlerken Gazze’de hayatını kaybeden tüm masum çocuklar için dua etti.

Programda yapılan konuşmalarda, çocukların dayanışma duygusunun ve sevginin sınırları aşan gücüne vurgu yapıldı.

Etkinliğe katılan çocukların, akranları olan Rim için balonları gökyüzüne bırakmasının, masumiyetin ve adalet arayışının simgesel bir ifadesi olduğu belirtildi.

Duygusal anların yaşandığı etkinlikte, Rim’in hatırasının unutulmayacağı ve masum çocukların yaşadıklarının hafızalarda canlı tutulacağı mesajı verildi.

Program, duaların ardından balonların gökyüzüne bırakılmasıyla sona erdi.




Bu haber 185 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI