diyarbakır escort
beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort
Bugun...



Hazro ve Kocaköy’e Doğalgaz Müjdesi: 2026’da İlçelere Doğalgaz Verilecek

AK Parti heyeti, Hazro ve Kocaköy ilçelerine doğalgaz verilmesi konusunda Diyargaz ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-03-2026 20:42:52 Tarih: 06-03-2026 20:29

Hazro ve Kocaköy’e Doğalgaz Müjdesi: 2026’da İlçelere Doğalgaz Verilecek

 

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Ak parti il başkanı Ömer iler, Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu, Hazro İlçe Başkanı Önder Mehmetoğlu, Kocaköy İlçe Başkanı Ümit Kaya ve Hani İlçe Başkanı Mirza Kayhan’dan oluşan heyet, Diyargaz Genel Müdürü Ümit Yuvanç’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen görüşmede Hazro ve Kocaköy ilçelerinin tamamına doğalgaz ulaştırılması ile Hani ilçesinde doğalgaz hizmeti bulunmayan mahallelerin sisteme dahil edilmesi konuları ele alındı.

Görüşmenin ardından yapılan açıklamada, 2026 yılı içerisinde Hazro ve Kocaköy ilçelerine doğalgaz verilmesinin planlandığı belirtildi. Heyet, söz konusu çalışmanın bölge halkı için önemli bir hizmet olacağını ifade etti.

Öte yandan görüşmeye ilişkin yapılan değerlendirmede, şehrin ve ilçelerin gelişimi için çalışmaların sürdüğü vurgulanırken, sürece katkı sunan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’na da teşekkür edildi.

Planlanan doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Hazro, Kocaköy ve Hani ilçelerinde yaşayan vatandaşların önemli bir hizmete kavuşması bekleniyor.




Bu haber 288 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
GAZETEMİZ

YAZARLAR
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI